Brukervilkår

Vilkår for bruk av nettstedet stannah.no


Ved å få tilgang til innholdet på www.stannah.no ("nettstedet") samtykker du i å være bundet av vilkårene som er angitt her, og du godtar vår personvernpolicy. Hvis du er uenig mot noen av vilkårene som er angitt i denne avtalen, bør du ikke bruke noen av produktene eller tjenestene på nettstedet og forlate det umiddelbart.

Du godtar at du ikke skal bruke Nettstedet for ulovlige formål, og vil respektere alle gjeldende lover og forskrifter. Du godtar å ikke bruke nettstedet på en måte som kan forringe ytelsen, ødelegge innholdet eller på annen måte redusere den generelle funksjonaliteten til nettstedet. Du samtykker å ikke kompromittere sikkerheten til nettstedet eller forsøke å få tilgang til sikrede områder eller sensitiv informasjon.

Du samtykker i å være fullt ansvarlig for eventuelle krav, kostnader, ansvar, tap, kostnader inkludert juridiske avgifter som påløper av oss som følge av brudd på vilkårene som er angitt i denne avtalen.

Modifikasjon

Stannah forbeholder seg retten til å endre enhver del av denne avtalen uten varsel, og din bruk av nettstedet vil bli vurdert som aksept av denne avtalen. Vi anbefaler brukere å regelmessig sjekke vilkårene og betingelsene i denne avtalen.

Stannah har full rett til å endre eller fjerne noen deler av dette nettstedet uten varsel eller ansvar som oppstår som følge av en slik handling.

Begrensninger av ansvar

Stannah vil ikke under noen omstendigheter være ansvarlig for indirekte eller direkte skader, eller følgeskader, herunder tap av virksomhet, inntekt, fortjeneste eller data i forhold til bruken av nettstedet.

Ingenting i denne avtalen vil fungere for å utelukke ethvert ansvar for død eller personskade som oppstår som følge av uaktsomhet hos Stannah, dets ansatte eller agenter.

Opphavsrett

Alle immaterielle rettigheter til Stannah, som varemerker, handelsnavn, patenter, registrerte design og andre automatiske immaterielle rettigheter som er avledet fra nettsidenes estetikk eller funksjonalitet, forblir Stannahs eiendom.

Ved å bruke nettstedet godkjenner du å respektere Stannahs immaterielle rettigheter og vil avstå fra å kopiere, laste ned, overføre, reprodusere, skrive ut eller utnytte ethvert materiale som finnes på nettstedet, for kommersielt formål.

Ansvarsfraskrivelse

Informasjonen som finnes på nettstedet er uten garantier som er uttrykt eller på annen måte underforstått, knyttet til nøyaktigheten, egnetheten til formålet, kompatibiliteten eller sikkerheten til eventuelle komponenter på nettstedet.

Vi garanterer ikke uavbrutt tilgjengelighet på nettstedet www.stannah.no og kan ikke gi garantier for at bruk av nettstedet vil være feilfritt.

Tredjepart

Nettstedet kan inneholde hyperkoblinger til nettsteder som drives av tredjepart. Vi kontrollerer ikke slike nettsteder, og vi tar ikke ansvar for, og vil ikke påta seg noe ansvar for innholdet deres. Vår bruk av hyperkoblinger til slike nettsteder innebærer ikke noen påtegning av synspunkter, uttalelser eller opplysninger som finnes på slike nettsteder.

Sluttvederlag

Dersom noen bestemmelse i denne avtalen anses å være ugyldig eller uhåndterlig, skal slik bestemmelse fjernes og de resterende bestemmelsene forblir.

Gjeldende lov og jurisdiksjon

Denne avtalen vil være underlagt Norges lover, og enhver bruker av nettstedet aksepterer herved å være bundet utelukkende av jurisdiksjonen til norske domstoler uten henvisning til regler om valg av lover.