+47 957 61 000

Ring

Koronavirus Stannah: Stannah Norge følger til enhver tid de anbefalinger som er gjeldende både lokalt og nasjonalt. Våre kunder og ansattes helse vil alltid komme i første rekke.

Vårt utvalg av produkter


Stannah Kalea Mini

Kalea Mini er en skruedrevet heis med maskineri og elektronikk montert i heisens maskinrom på den ene siden av sjakten. Heisen krever ikke eget maskinrom, hvilket innebærer minimal ombygging i eksisterende bygninger. Det betyr også at den totale installasjons tiden for denne typen heiser er blant de korteste på markedet.

Miljøfyrtårnsertifisert
24t svar garanti
Landsdekkende

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre for mer informason.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre

Be om en gratis tilbud

  • Vi hjelper deg via telefon eller digitalt under COVID-19-tiltakene

Heisen består av en L-formet plattform med klembeskyttelse på alle sider for økt sikkerhet. Langs plattformens langside finnes integrerte håndtak med kontrollpanel, LED-belyst, store heisknapper med etasje-betegnelse og med punktskrift for synshemmede.

Heisens sjakt er bygd opp av stålkassetter i sandwich-konstruksjon, noe som gir slette vegger innvendig og utvending. Som tilleggsvalg kan heisen leveres i valgfri RAL-farge eller med herdet laminert glass sjakt og aluminiumsdører. Kalea A4 Mini krever minimalt med plass. Den leveres i prefabrikerte sjakt seksjoner og krever normalt ikke mer enn to dagers installasjon.

Kvalitet og miljø

Heisen har gjennomgått EG-typekontroll og oppfyller EU-krav om maskindirektiv 2006/42/EG. DNV-sertifikat No. 89641-2010-CE-NOR-DNV Rev.3-0.

Heisen CE-merkes etter sluttført og kontrollert installasjon.