+47 957 61 000

Ring

Koronavirus Stannah: Stannah Norge følger til enhver tid de anbefalinger som er gjeldende både lokalt og nasjonalt. Våre kunder og ansattes helse vil alltid komme i første rekke.

Vårt utvalg av produkter


Stannah Kalea B385
Løfteplattformer

Kalea B385 er en kostnadseffektiv plattformheis for beste tilgjengelighet og enkelhet i ulike miljøer; private, offentlige og kommersielle. Kalea B385 er tilpasset for både innendørs- og utendørs bruk.

Miljøfyrtårnsertifisert
24t svar garanti
Landsdekkende

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre for mer informason.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre

Be om en gratis tilbud

  • Vi hjelper deg via telefon eller digitalt under COVID-19-tiltakene

Løfteplattform for både inne og ute bruk

Heisen er utformet for å gjøre entréer til ulike type bygninger tilgjengelig. Kalea B385 tar liten plass og trenger bare 60 mm grop, alternativt rampe. Kalea B385 er utformet for to stå plan og maksimal løftehøyde på 3 meter med drivsystemet, skruer og mutre, beskyttet i et integrert maskinrom. Heisen krever minimalt bygningsarbeid og gjør seg bra både for eksisterende og helt nye bygninger. Kalea B385 trenger verken separat maskinrom eller sjakt, og kan installeres på en dag. Ved plassering rett på bakkenivå bør grunnen være støpt og tåle en belastning på ca. 800 kg. Installasjonskostnaden er lav, det samme er vedlikeholdskostnadene. Kontrollpanelet har brukervennlige knapper med punktskrift, nødbelysning og nødstoppknapp. Under plattformen finnes en trykkfølsom plate som stanser heisen dersom noe befinner seg under heisen under nedstigning.

Hva får du med en B385?

  • Installeres både inne og ute
  • Plassbesparende
  • Løftehøyde inntil 3 meter
  • Løftekapasitet på 385kg
  • Brukervennlig kontrollpanel med blindeskrift
  • Flere sikkerhetsfunksjoner