Hvem er vi

Fra Access Vital til Stannah

Stannah (tidligere Access Vital) ble etablert i 1982, og utviklet seg raskt til en betydelig aktør i Norge innenfor heiser, spesialheiser og trappeheiser. Stannah etablerte seg i Norge i september 2010, gjennom oppkjøpet av Access Vital AS.

Stannah Lifts Holding Ltd er et britisk, familieeid firma, og den ledende produsenten av trappeheiser på verdensbasis. I tillegg har de utstrakt virksomhet av personheiser og løfteplattformer i Europa.

Stannah i Norge har kontorer i Oslo og Hamar. Vi er også lokalisert i Sandefjord, Kongsberg, Mo i Rana, Bodø, og Tromsø. I tillegg har vi samarbeidspartnere i Kristiansand, Sandnes, Bergen, Førde, Kristiansund, Trondheim, Lakselv.

Vår erfaring med heisindustrien er lang. I1867 begynte Joseph Stannah å lage heiser for å flytte skipslast på kaia i London. I dag er virksomheten utvidet til å dekke alle typer produkter og tjenester for å flytte og løfte mennesker og varer.

Gjennom historien har Stannah opprettholdt sitt rykte om ærlighet, integritet og forpliktelse til den kvaliteten som kundene forventer av oss.

Stannah-konsernet styres i dag av femte generasjons medlemmer av Stannah-familien. Konsernet har fire divisjoner som dekker de enkelte produktseriene og tjenestene.

Passasjer- og plattformheiser

Vi leverer og installerer passasjerheiser fra 6-33 personer, for alle bruksområder, reiser og krav. Våre plattformheiser spenner fra en person opptil 5 personer, med både vertikale og skinnegående modeller, som gir adgang for alle i både offentlige bygninger og private hjem.

Store og små prosjekter

Omfattende byggeprosjekter, med flere produkter som skal installeres over en lang prosjektperiode trenger vårt spesialiserte prosjektteam som gir et enkelt kontaktpunkt. Privatpersoner med behov for boligheiser får også den beste service og oppfølging fra oss. Siden 1975 har vi solgt over 700 000 trappeheiser over hele verden for å bli den globale markedslederen.