Kjøp en trappeheis

Vårt mål er å gjøre livet ditt enklere.
Derfor vi har delt kjøpsprosessen i 3 enkle trinn.

 1 

Oppmåling

Vi besøker deg for å vurdere trappen din og se hvilken trappeheis som passer best til din situasjon. Fordi hvert hjem er unikt og derfor hver trappeheis, måler vi trappene dine nøye.

 2 

Tilbud

Så snart målingen av trappen er fullført og du har kommunisert dine ønsker, vil det bli utarbeidet et uforpliktende tilbud til deg. Du har da tid til å vurdere tilbudet og ta en beslutning.

 3 

Installasjon

Trappeheisen er montert før du vet ordet av det. Installasjonen tar ca èn dag. Våre teknikere sørger for at du har fått god opplæring og reiser bare etter at du føler deg komfortabel med å håndtere heisen.

Regler for kjøp av trappeheis

En trappeheis er ikke noe du kjøper daglig. Å vite hva du vil og trenger er ikke alltid lett. Det er derfor vi har satt sammen noen enkle retningslinjer som du kan følge hvis du vurderer å kjøpe en trappeheis.

Ikke kjøp en trappeheis uten ekspertråd

Den eneste måten for trappeheisen å være så trygg og kompakt som mulig er hvis trappeheisen er skreddersydd for trappen din, slik at den passer perfekt og oppfyller sikkerhetskravene i trappen din. Under hjemmebesøket må disse målingene utføres nøye slik at trappeheisen passer nøyaktig til trappen. Dette besøket gir deg også muligheten til å stille alle dine spørsmål slik at du kan gjøre det beste valget for deg selv. En spesialisert rådgiver kan best hjelpe deg med dette. Har du for eksempel spørsmål om fordelene med en trappeheis, eller hvilke typer trappeheiser som finnes? Etter dette er det på tide å motta informasjon og et tilbud.

En guide til å kjøpe en trappeheis

Tenk på det beste valget for deg hvis du trenger en trappeheis for å fortsette å bo i ditt eget hjem. En slik investering er noe man ikke gjør hver å ha flere spørsmål. Vi hjelper deg gjerne med dette. Ønsker du først å laste ned en brosjyre for mer informasjon?

Under et uforpliktende og gratis hjemmebesøk vurderer vår salgsrådgiver hvilken stol og hvilke funksjoner som passer deg best. Dette sikrer at du får den beste løsningen tilpasset ditt behov.

Velg et selskap du kan stole på
Sørg for å velge en trappeheisprodusent som oppfyller både nasjonale og internasjonale standarder.

Vet hva som er inkludert i prisen på trappeheisen

Når du mottar ditt gratis tilbud fra Stannah, er det tydelig hva som er inkludert:

 • Et gratis besøk til hjemmet ditt for å analysere dine behov
 • En tilpasset trappeheis for deg og ditt hjem
 • Installasjonen av trappeheisen
 • 2 års full garanti

Kontroller alltid garantien
Kontroller alltid garantibetingelsene for trappeheisen. Hos Stannah, leveres alle nye trappeheiser med 2-års full garanti. Du kan føle deg trygg med å kjøpe et produkt du kan stole på.

Garanti og reklamasjon
Etter forbrukerloven har man 2 års reklamasjonsfrist. Stannah gir deg 2 års garanti mot produksjons- og materialfeil. Produksjons- og materialmangler er feil som forelå allerede da produktet ble levert. Skader som skyldes normal slitasje eller er selvforskyldt omfattes ikke av denne garantien.

Stannahs garanti kommer med en sammenbruddstjeneste hvor som helst i Norge. Du bør vite at i det usannsynlige tilfellet at noe skjer med trappeheisen din, er noen klar til å hjelpe deg. Når du trenger det.

 

Rette trapper

En praktisk, elegant måte å komme seg opp trappen på. En rett trappeheis bringer deg opp og ned uten problemer, og lar deg fortsette å bo hjemme.

Finn ut mer om her >

Trapper med sving/repos

En trappeheis i trapp med sving eller repos for èn eller flere etasjer bidrar til å spare energi til de tingene som gjør deg lykkelig. Tenk hvordan du kan sette den lagrede energien inn i andre aktiviteter!

Finn ut mer om her >

Utendørs trappeheis

Enten du er ute etter den beste trappeheisen for trinnene til inngangsdøren, bakgården, eller til garasjen din, så kan vi gjøre plassene du elsker tilgjengelig igjen.

Finn ut mer om her >

Hvordan monteres en trappeheis?

Våre teknikere kommer hjem til deg og ordner alt for deg. Fordi våre trappeheiser er montert på trinnene og ikke på veggen, er de raske og enkle å installere. Støttebena er skrudd inn i trappen for å sikre maksimal sikkerhet og våre teknikere rydder alltid opp når de er ferdige. Når de er installert, vil de ta seg tid til å vise deg hvordan det fungerer og vil ikke reise før du vet nøyaktig hvordan alt fungerer slik at det føles komfortabelt å bruke din nye trappeheis.

Trappeheisinstallasjoner er:

 • Gratis. Du betaler bare for trappeheisen din
 • Rask. Det tar bare noen få timer å installere en trappeheis
 • Ren. Våre teknikere rydder opp etter seg.

Ring oss for et gratis hjemmebesøk

+47 957 61 000

Eller vi kan ringe tilbake

Vi ringer deg innen 24 timer.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden