Stannah Trappeheiser

Verdensomspennende markedsleder innen trappeheiser.
Et og et halvt århundre i industrien har lært oss en ting eller to om heiser og de menneskene vi gjør det for.

I over

150

år har vi gjort menneskers liv enklere.

Vi har gitt mer enn

750,000

mennesker over hele verden deres uavhengighet tilbake.

Vi har vunnet

9

priser for vår helse- og sikkerhetspraksis.

STANNAH-FAMILIENS VERDIER

Fordi vi er en familiebedrift, er våre verdier en viktig del av det vi står for. Fordi vi ikke er tildelt aksjonærene, har vi frihet til å ta alle våre egne beslutninger selv. Vi vil at du skal vite at du kommer først.

VI GIR DEG DEN BESTE TRAPPEHEISEN PÅ MARKEDET

Det er en grunn til at Stannah er den globale markedslederen, i over 40 land på tvers av 5 kontinenter. Vi er stolte av å levere et utmerket produkt som oppfyller både dine og våre høye forventninger. Vi kan garantere kvaliteten på våre produkter fordi våre egne teknikere gjør alle deler av trappeheisene i våre egne fabrikker. Vi bruker bare materialer av høyeste kvalitet, og vi bruker den sikreste arbeidspraksisen. Resultatet er en kraftig, holdbar trappeheis som tåler tidens test og holder deg i bevegelse i årevis.

DU FÅR VALUTA FOR PENGENE DINE

En Stannah trappeheis gir deg tryggheten du leter etter. Fordi vi designer og produserer hver trappeheis selv, vet vi at det er så trygt som mulig. Din Stannah trappeheis er en investering i høyest mulig kvalitet og vil vare i flere tiår. Det føles flott når du vet at du kan fortsette å leve trygt og komfortabelt i ditt eget hjem de kommende årene. I tillegg til trappeheisen får du også en gratis (rask og ren) installasjon og en 2 års gratis garanti med hver ny trappeheis. Vi kaller det en god avtale!

RÅD KAN DU STOLE PÅ

Siden en trappeheis ikke er et daglig kjøp, kan du ikke vite hvor du skal begynne. Når du må ta beslutningen om hvilken trappeheis du ønsker, tilbyr vi deg derfor gratis råd og et gratis tilbud, uten betingelser. Vi ønsker å sørge for at du får det produktet som passer best til dine behov, og derfor oppfordrer vi deg aldri til å kjøpe fra oss. Få mest mulig ut av det, ring oss og still alle dine spørsmål. Våre ansatte er godt opplært til å gi deg de rådene du leter etter. Enten du er på telefonen eller under et hjemmebesøk, er vi alltid ærlige med deg.

PERSONLIG SERVICE

Fra personlige råd over telefon til et hjemmebesøk fra vår rådgiver, vi skreddersyr alltid våre tjenester til deg og til dine behov. Under ditt hjem besøk, vår rådgiver måler hver tomme av trappen og diskuterer alle alternativer om trappeheis, stoler, møbeltrekk og ekstra funksjoner. Hvis dere begge er enige om hva som er best, vil dere motta et tilpasset tilbud for den perfekte trappeheisen. Naturligvis er dette tilbudet uten forpliktelse, noe som betyr at vi ikke vil legge press på deg slik at du kjøper fra oss. Vi vil at du skal ha all den informasjonen du trenger for å ta en informert beslutning.

scroll left button

Dra for mer

scroll right button