Stannah leverer løsninger av høy kvalitet, over hele Norge og til konkurransedyktige priser.

Vårt mål er å gjøre livet ditt enklere.

La oss gå tilbake i tid til år 1867 i London. I den travle havnen i Southwark hadde Joseph Stannah nettopp begynt å bygge sitt selskap for å produsere kraner og heiser. Han var effektiv, og kundene hans anbefalte helhjertet produktene hans.

Joseph Stannah hadde ingen anelse om at hans virksomhet ville vokse til det globale selskapet det er i dag. Etter alle disse årene er vi fortsatt en familiebedrift som aldri har mistet synet av sine kjerneverdier. Den femte generasjonen stannah er mer bestemt enn noensinne til å opprettholde verdiene Joseph hadde for mange år siden.

Hvis Joseph levde i dag, ville han være veldig glad for at du, vår kunde, fortsatt er vårt fokus. Vi er stolte av å hjelpe deg med å opprettholde frihet og uavhengighet i ditt eget hjem. Vi vil at du skal vite at du kan stole på oss. Vårt hardt arbeidende team bygger langsiktige relasjoner med våre kunder. Vi er der for deg når du trenger oss, slik at trappeheisen din vil fungere godt i mange år fremover.

Vi har alltid fulgt med i tiden, og det vil ikke være annerledes nå! Etter hvert som verden rundt oss utvikler seg og forandrer seg, gjør vi det også. Vårt fokus er rettet på fremtiden og hvordan vi kan utvikle oss for å møte de nye kravene og utfordringene som kommer vår vei. Vi ønsker å gjøre livet ditt mer komfortabelt på alle mulige måter gjennom vår fantastiske kundeservice, våre produkter og høy kvalitet.

Finn ut mer om Stannah

Vi har gjort dette lenge, så vi har hatt tid til å perfeksjonere måten vi gjør forretninger på. Les mer om vår arbeidsmetode.

Hvorfor Stannah

150 års erfaring har lært oss en ting eller to om heiser og de menneskene vi gjør det for. Bare ved å bli kjent med deg og dine ønsker og behov kan vi tilby deg best mulig service.

Priser og priser

Se priser og utmerkelser vi har mottatt for våre prestasjoner som selskap. Vi vet at det bare er mulig å gi den beste servicen når vi utmerker oss i alle områder.

Slik kjøper du

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg, og derfor har vi delt prosessen vår i tre enkle trinn. Disse 3 trinnene er alt du trenger for å kjøpe den beste heisen.

scroll left button

Dra for mer

scroll right button

Våre trappeheiser

Du har nå et utvalg av ulike trappeheisalternativer som kan gjøre livet mye enklere. Enten trappene dine er rette, med svinger, Inne eller utendørs så har vi løsningen du trenger. Tenk deg å kunne bruke trappen fritt uten å føle frykt eller angst.

Vi gir deg komfort og stil, uansett hvilken trappeheis du velger.

Når vi snakker om komfort, mener vi ikke bare polstret møbeltrekk, men også praktiske fasiliteter for daglig bruk. Og når vi snakker om stil, mener vi at trappeheisen din også skal se bra ut. Du vil bli overrasket over hvor naturlig trappeheisen vil se ut på trappen din, og hvor lite plass det tar opp når den foldes opp. Du vil ikke lenger huske et liv uten trappeheis.

Et selskap du kan stole på

Hva venter du på? Du kan ringe oss for et gratis tilbud. Er dette interessant og noe du kunne tenke deg (for eksempel etter å ha lest denne siden) vil det ikke ta lang tid før trappeheisen er installert. Ikke vent lenger. Få friheten tilbake i hjemmet ditt.

Vårt oppdrag

Vi er her for å gjøre livet enklere på en bærekraftig måte, og for å gjøre folk mer oppfylt ved å tilby mobilitetsløsninger. Kvalitet, sikkerhet og en felles bekymring for mennesker og klima er avgjørende.

Vår visjon

Stannah streber etter å sikre at personer med mobilitetsproblemer kan fortsette å bevege seg selvstendig og trygt i og rundt bygninger og leve i sitt elskede bomiljø.

Et sosialt ansvarlig selskap (Stannahs CSR-politikk)

Bærekraftig virksomhet spiller en viktig rolle i Stannahs forretningsvirksomhet. Som en av de ledende organisasjonene i vår sektor, ser vi det som vårt ansvar å gjøre forretninger på en sosialt og etisk ansvarlig måte.

Våre ansatte og ressurser er klare for mennesker med mobilitetsproblemer for å gjøre livet enklere på en bærekraftig måte. Kvalitet, sikkerhet og felles omsorg for mennesker og klimaet er avgjørende.

Stannahs CSR-politikk er basert på sosialt entreprenørskap:

  • Folk
  • Planeten
  • Profitt

Stannahs ledelse har satt CSR-ambisjoner og planleggingsmål for alle forretningsenheter. Vi håper å gi et positivt bidrag til samfunnet ved å forfølge disse ambisjonene. Hvert år evalueres fremgangen, og vi ser på hvordan vi kan jobbe enda bedre for mennesker og miljøet.

Stannah som en alliert

Som en familiebedrift gjør Stannah sitt ytterste for å etablere langsiktige relasjoner med sine kunder og ansatte. Fordi mange kolleger har jobbet for Stannah i flere tiår, bringer de ansatte et vell av erfaring, hvorfra vi høster fordelene hver dag. Hvem gjør det bra, møter godt.

Hver dag møter vi hyggelige, men fysisk sårbare mennesker som trenger et verktøy for å bevege seg trygt. Vi i Stannah føler oss privilegerte til å hjelpe disse menneskene, men vi ønsker å gjøre mer for dem.