Salg og tjenester

Assistanse og råd før, under og etter kjøp av trappeheisen

Din uavhengighet og sikkerhet er våre prioriteringer. Derfor gjør vi prosessen med å kjøpe en trappeheis så enkel som mulig. Uansett hvor du er i Norge, vil vi at du skal vite at du kan få tilbake bevegelsesfriheten i hjemmet ditt. Når trappene har blitt et problem, trenger du ikke å flytte til et hus eller leilighet med alt på en flate.

For å gjøre hjemmet ditt trygt og tilgjengelig igjen, tilbyr vi en personlig service, fordi alle boliger er forskjellige, og det er også behovene. Vi er der for deg fra vår første kontakt, fordi vi vet hvor mye hjemmet ditt betyr for deg.

Det første trinnet

Din første kontakt med oss vil trolig være over telefonen. Du vil da møte en av våre vennlige rådgivere. De er klare til å svare på alle dine spørsmål og lytte til hva du trenger.

De er i stand til å gi deg råd og veiledning Du trenger ikke å forlate komforten av ditt eget hjem for å motta all den informasjonen du trenger. Rådgiveren vil forklare deg hva vi kan gjøre for deg slik at vi kan lage en trappeheis som passer perfekt i hjemmet ditt.

Stannah Starla traplift op trappen

Velge løsning

Når det gjelder å velge en heis, har du sannsynligvis ingen anelse om hvor du skal begynne. Våre konsulenter vil stille deg de riktige spørsmålene slik at vi forstår hva du trenger. De tar seg tid til å lære mer om utfordringer dine og hvordan en trappeheis kan hjelpe deg med å gjenvinne din bevegelsesfrihet. De finner den løsningen som passer best for deg og ditt hjem. Vi kan gjøre dette ved hjelp av ulike sikkerhets- og komfortalternativer og med et utvalg av farger, materialer og design som passer ditt hjem. Konsulenten ser på hvor stolen ender opp når den ikke er i bruk, analyserer trappen og bestemmer hvilken stol som passer best til dine behov. De vil fortelle deg om du trenger en rett eller skinne med sving og alt om våre tilbehør og løsninger som er tilgjengelig.

Det slutter ikke der

Når du har din nye trappeheis, vil du ha 2 års garanti for det usannsynlige tilfellet at noe er galt med trappeheisen din. Vi er alltid der for deg, så hvis du har et spørsmål, ikke nøl med å ta telefonen og ringe oss. En av våre vennlige rådgivere vil gjerne hjelpe deg.