+47 957 61 000

Ring

Koronavirus Stannah: Stannah Norge følger til enhver tid de anbefalinger som er gjeldende både lokalt og nasjonalt. Våre kunder og ansattes helse vil alltid komme i første rekke.

Salg og tjenester

Assistanse og råd før, under og etter kjøp av trappeheisen

Din uavhengighet og sikkerhet er våre prioriteringer. Derfor gjør vi prosessen med å kjøpe en trappeheis så enkel som mulig. Uansett hvor du er i Norge, vil vi at du skal vite at du kan gjenvinne kontrollen over hjemmet ditt. Når trappene har blitt et problem, trenger du ikke å flytte til et enetasjes hus.

For å gjøre hjemmet ditt trygt og tilgjengelig igjen, må vi tilby en personlig service, fordi alle boliger er forskjellige, og det er også behovene. Vi er der for deg fra vår første kontakt, fordi vi vet hvordan vi skal få mest mulig ut av hjemmet ditt.

Det første trinnet

Din første kontakt med oss vil trolig være over telefonen. Du vil da møte en av våre vennlige telefonrådgivere. De er klare til å svare på alle dine spørsmål og lytte til hva du trenger.

De kan være i stand til å gi deg telefonråd på forhånd, men sjansene er at de vil overlate dette til våre spesialiserte rådgivere. De gjør dette fordi konsulenten kommer til huset ditt og snakker med deg personlig. Så du trenger ikke å forlate komforten av ditt eget hjem for å motta all den informasjonen du trenger. Den spesialiserte rådgiveren vil vise deg hva vi kan gjøre for deg og måle trappene dine nøyaktig, slik at vi kan lage en trappeheis som passer perfekt i hjemmet ditt.

Vil du heller prøve ut en trappeheis i vårt showroom i Oslo?

Stannah Starla traplift op trappen

Velge løsning

Når det gjelder å velge en heis, har du sannsynligvis ingen anelse om hvor du skal begynne. Det er det våre konsulenter er for: å stille deg de riktige spørsmålene slik at vi forstår hva du trenger. De tar seg tid til å lære mer om mobilitetsproblemene dine. Og hvordan en trappeheis kan hjelpe deg med å gjenvinne din bevegelsesfrihet. De foreslår deg den perfekte heisen og viser deg nøyaktig hvordan vi kan tilpasse det til dine behov. Vi kan gjøre dette ved hjelp av ulike sikkerhets- og komfortalternativer og til og med et utvalg av stoffer og motiver som passer ditt hjem. Konsulenten ser på hvor stolen ender opp når den ikke er i bruk, analyserer trappen og bestemmer hvilken stol som passer best til dine behov. De vil fortelle deg om du trenger en rett eller buet skinne og alt om våre fotstøtte og kontrollalternativer. Sammen med konsulenten kan du også se alternativene for nye trappeheiser og for unge som brukes. Når rådgiveren forlater igjen, kan du være sikker på at alle alternativer har blitt diskutert.

Det slutter ikke der

Når du har din nye trappeheis, vil du motta en 2 års garanti for det usannsynlige tilfellet at noe er galt med trappeheisen din. For å gi deg trygghet, inkluderer garantien en beredskapstjeneste, så du vet at vi er der for deg hvis du trenger oss.

Vi er alltid der for deg, så hvis du har et spørsmål, ikke nøl med å ta telefonen og ringe oss. En av våre vennlige rådgivere vil gjerne hjelpe deg.