Hva betyr vår 2-års garanti?

Våre trappeheiser kommer med 2 års garanti for å sikre at vi er der for deg, uansett hva som skjer.

Les mer

2 års garanti

Vår kontakt med deg stopper ikke når trappeheisen er installert. Vi er der for deg når du trenger oss, og du kan stole på at vi skal sørge for at du føler deg så trygg som mulig i ditt eget hjem.

Prioritet for nødstilfeller

Vi vil betjene deg så snart som mulig, eller om ønskelig på et gitt tidspunkt.

Slik bytter du deler

Våre deler og komponenter er laget for å tåle tiår med bruk, men hvis de trenger å bli erstattet på grunn av normal slitasje, kan vi gjøre det for deg.

FORHÅNDSSALGET

STØTTE OG FORHÅNDSSALG INFORMASJON OVER HELE LANDET

Vi er glade for å svare på alle dine spørsmål. Våre samtaler eller besøk er alltid uforpliktende og gratis, noe som betyr at vi gir deg tid til å vurdere alternativene dine. Når du er klar, er vi her for å hjelpe deg på alle mulige måter. Uansett hvor du er i Norge

SERVICE ETTER SALG

KVALIFISERT KUNDESERVICE

Vi garanterer at etter at trappeheisen er installert, vil vi kontakte deg for å se om alt er i orden. Vi gjør dette på den måten du velger - via telefon, men også med et besøk i hjemmet ditt. Vi lover også at vår kundeservice er tilgjengelig hver dag i uken for å hjelpe deg så raskt som mulig.

SIKRE PRODUKTER

SIKRE PRODUKTER AV HØY KVALITET

Våre produkter er bygget for å møte de høyeste kvalitets- og sikkerhetsstandardene. Hos Stannah sørger vi for at alle våre produkter er sertifisert. Materialene, holdbarheten og sikkerheten til hver trappeheis som brukes kontrolleres og verifiseres av tredjeparter. Vi samarbeider bare med leverandører som har samme kvalitet og standarder som Stannah, for å sikre maksimal effektivitet, kvalitet og sikkerhet til alle våre trappeheiser. Vi er så sikre på kvaliteten på våre heiser at alle våre trappeheiser er garantert, selv når de er brukt.

EFFEKTIV FEILSØKING

Vi er stolte av vår kundeservice, fordi det går utover det som kreves av oss. Våre rette trappeheiser har en liten innebygd skjerm som viser et tall hvis det oppstår en funksjonsfeil. Det betyr at når du ringer oss, kan vi fortelle deg hva som er galt og vi kan til og med være i stand til å løse problemet over telefonen for deg.

scroll left button

Dra for mer

scroll right button

Mer enn 750.000 mennesker rundt om i verden har betrodd oss deres sikkerhet, og vi er stolte av å ikke svikte dem.

Enten du har en rett eller en trappeheis i trapp med sving, bør det alltid fungere perfekt – ingen unnskyldninger. Vi tar ingen risiko når det gjelder din sikkerhet. Men i det usannsynlige tilfellet at noe er galt med trappeheisen din, bør du vite at vi er her for å løse det.

Vår service dekker hele Norge

Be om et gratis tilbud