Stannah over hele verden

En internasjonal familie

Det er slik vi ser våre kunder. Vi bryr oss om deg. Derfor ønsker vi å bidra til en bedre livskvalitet. Det kan bare oppnås når noen har komforten av fullstendig uavhengighet i sitt eget hjem.

Vi har gitt mer enn 750.000 mennesker over hele verden frihet, og vi ønsker å fortsette å gjøre dette til så mange mennesker som mulig. Les videre for å se hvordan vi gjør det.

Vi har vært sterke i 150 år

Joseph Stannah startet sin familiebedrift for mer enn 150 år siden. Hvis han kunne se i dag hvor langt hans virksomhet har kommet, og hvordan hans verdier fortsatt er levd opp til, ville han være veldig stolt.

Selv om alle våre trappeheiser produseres i Europa, er våre produkter lokalisert i 40 land, på 5 kontinenter. Hver dag når vi flere og flere kunder, vi forbedrer livskvaliteten og vi bidrar til å øke deres uavhengighet. Vi er veldig stolte av å være nummer 1 som trappeheis leverandør over hele verden. Det betyr nemlig at flere og flere mennesker kan hjelpes til en mer komfortabel og trygg bevegelighet i hjemmet.

Vi er pionerer og frontløpere i trappeheisdesign. Alt vi har lært i denne bransjen, implementerer vi tilbake i vårt produkt. På denne måten vet du at du drar optimal nytte av vår mange års erfaring.

Våre familieverdier har alltid vært sterke etter hvert som vi har vokst. Vi tilbyr fortsatt samme service av høy kvalitet som før. Siden vi fortsatt er en familiebedrift, kan vi sikre at kunden alltid er vår første prioritet. Og akkurat som i Joseph Stannahs tid, kan vi etablere og oppnå de høyeste standarder for oss selv.

Vår mer enn 150 års erfaring i heisbransjen har lært oss følgende:

GRATIS INFORMASJON

VI GIR GRATIS INFORMASJON OG RÅD

Fordi vi vil at du skal gjøre det riktige valget for deg selv, vil vi aldri presse deg til å kjøpe fra oss, vi ønsker å hjelpe deg med å finne rett løsning til ditt behov.

INNOVASJON

VI INVESTERER I INNOVASJON

Fordi vi alltid kan gjøre mer for å gjøre livet ditt mer komfortabelt. Det er derfor våre produkter alltid utvikler seg og forbedrer seg. Som en selvstendig familiebedrift har vi friheten til å forske og prøve nye ting.

HJEM

AT FOLK HØRER HJEMME I SITT EGET HJEM

Det er der minnene våre er. Vår fortid. Familien vår. Det er der vi har alle våre eiendeler som vi har samlet gjennom årene, og hvor vi har naboer som kan vanne plantene når vi ikke er der selv. Alle fortjener å bo hjemme, og det er vår jobb å hjelpe deg. Vil du ha mer informasjon? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi er glade for å svare på alle dine spørsmål og fortelle deg hvordan vi kan gjøre livet ditt enklere, som vi har gjort for tusenvis av andre mennesker rundt om i verden.

scroll left button

Dra for mer

scroll right button