Personvern og bruk av cookies

Hvem er vi

I denne personvernreguleringen refererer vi til "vi", "oss" og "våre" til Stannah. Henvisninger til "vår nettside" eller "nettstedet" er på www.stannah.no.

Hvilken informasjon innhenter vi og hvordan

Informasjonen vi samler inn via nettstedet kan inkludere.

1. Eventuelle personlige opplysninger du bevisst gir oss gjennom skjemaer og e-post, som navn, adresse, telefonnummer etc.

2. Dine preferanser og bruk av e-postoppdateringer, registrert med e-postmeldinger vi sender deg (hvis du velger å motta e-postoppdateringer på produkter og tilbud).

3. Din IP-adresse, dette er en rekke numre unikt for datamaskinen din, registrert av vår webserver når du velger side eller komponent hvor som helst på nettstedet. Denne informasjonen brukes til å overvåke din bruk av nettstedet.

4. Data registrert av nettstedet som gjør at vi kan gjenkjenne deg og dine foretrukne innstillinger, og som sparer deg fra å skrive inn informasjon om returbesøk på nettstedet. Slike data registreres lokalt på datamaskinen ved bruk av informasjonskapsler. De fleste nettlesere kan programmeres til å avvise, eller advare deg før du laster ned informasjonskapsler, informasjon om dette kan bli funnet i nettleserens hjelpesenter.

Vi bruker informasjonskapsler for:

1. Analytiske formål - måler besøksadferd, slik at vi kan forbedre nettstedet vårt.

2. Din registrering for å laste ned dokumenter - slik at du kan bruke nedlastingsfasilitetene uten å gjenta dine opplysninger gjentatte ganger.

3. Dine preferanser - skreddersy utseendet til "nyhetssenteret" basert på ditt valg.

Hva gjør vi med informasjonen

Eventuelle personlige opplysninger vi samler inn fra denne nettsiden, vil bli brukt i samsvar med databeskyttelsesloven og andre gjeldende lover. Detaljer som vi samler vil bli brukt for:

1. Å behandle bestillingen din, for å levere ettersalgsservice (vi kan sende dine opplysninger til en annen organisasjon for å levere / levere produkter eller tjenester du har kjøpt og / eller til å levere ettersalgsservice);

1. Å i enkelte tilfeller bruke e-postadressen din til å sende deg informasjon om våre andre produkter og tjenester. I så fall vil du bli tilbudt muligheten til å velge inn / ut før du fullfører kjøpet.

Vi må kanskje sende informasjonen vi samler inn til andre selskaper for administrative formål. Vi kan bruke tredjeparter til å utføre bestemte aktiviteter, for eksempel behandling og sortering av data, overvåkning av hvordan kundene bruker nettstedet og utstedelse av våre e-postmeldinger for oss. Tredjeparter vil ikke ha lov til å bruke dine personlige opplysninger til eget formål.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om en kopi av all informasjon som vi for øyeblikket har om deg. For å motta slik informasjon vennligst send din kontaktinformasjon, inkludert adresse og betaling på kr 100 for å dekke administrasjonskostnader.

Andre nettsteder

Denne personvernpolitikken dekker kun dette nettstedet. Eventuelle andre nettsteder som kan være knyttet til vår nettside, er underlagt deres egne retningslinjer, som kan avvike fra vår side.