Trappeheisen fungerer på både strømnettet og på batteri ved et evt. strømbrudd

Strømbrudd kan være svært forstyrrende. Vi kan ofte fint holdes borte fra våre daglige aktiviteter til strømmen er er tilbake. Det faktum at kjøkkenapparatene midlertidig ikke vil fungere, vil sannsynligvis ikke være et så stort problem, men hvis dette er tilfelle for trappeheisen din, kan det føre til større problemer. Derfor har vi sørget for at dette ikke kan skje med våre trappeheiser.Du vil ikke bli sittende fast i mørket halvveis opp trappen.

Uw traplift blijft doorrijden zelfs bij een stroomuitval

Stannah trappeheiser stopper ikke selv om strømmen skulle gå. De er alle utstyrt med batterier som er stadig ladet av strømnettet. Hvis strømnettet svikter vil batteriene ta over og du vil bli fraktet trygt opp eller ned trappen. Batteriene lades automatisk når trappeheisen er på et ladepunkt.

Stannahs trappeheiser leveres med 2stk fjernkontroller for tilkalling både oppe og nede i trappen. Hvis trappeheisen er i en annen etasje kan du tilkalle den med fjernkontrollen, for å sikre at du aldri blir sittende fast. Heisen leveres også med en manuell nødsveiv for å manøvrere den tilbake til ladestasjonen dersom det skulle være nødvendig.

Stannah trappeheiser er ikke bare trygge og komfortable, men også stille i bruk. Det betyr at du kan bruke den når som helst på dagen eller natten, uten å forstyrre noen andre.

Med en Stannah trappeheis er du fri, trygg, uavhengig og kan fortsetter å bevege deg fritt i hjemmet ditt.