+47 957 61 000

Ring

Koronavirus Stannah: Stannah Norge følger til enhver tid de anbefalinger som er gjeldende både lokalt og nasjonalt. Våre kunder og ansattes helse vil alltid komme i første rekke.

Vårt utvalg av produkter


Vilkår for bruk

Siste oppdatering: Fredag 04/12/2020 09:40:34

Last ned generelle forhold Stannah AS

Vilkår for bruk av dette nettstedet.

www.stannah.no er nettsiden til Stannah Norge AS, et privat aksjeselskap registrert i Norge.

Våre kontaktdetaljer er som følger:
Stannah AS
Stålfjæra 26
0975 Oslo

Org.nr: 981375858

Telefon.: +47 957 61 000
Epost: post@stannah.no
Fakturaadresse: invoice@stannah.no

Stannah Norge AS hjelper deg med å opprettholde kontrollen over dine personlige data samtidig som du høster fordelene med et interaktivt kommersielt miljø. Vi streber etter å gi våre besøkende en skreddersydd opplevelse. Du kan bli invitert til å oppgi personopplysninger. Levering av slik personlig informasjon er valgfritt. Stannah Norge AS er forpliktet til å beskytte og respektere ditt privatliv.

Denne erklæringen beskriver gjeldende personvernpraksis for nettstedet vårt og supplerer vår fullstendige personvernerklæring. Hvis vi gjør vesentlige endringer i noen av disse retningslinjene, vil vi kunngjøre dette på nettstedet vårt. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående denne erklæringen, kan du kontakte oss via e-post, telefon, faks eller brev på nummeret eller adressen som er oppført ovenfor.

Hvilken informasjon vil vi samle inn om deg?

Stannah Norge AS samler visse opplysninger om sine besøkende på nettstedet, som brukes til å tilby et nettsted og tjenester som er nyttige og praktiske. Vi kan samle inn og behandle følgende informasjon om deg: