Vårt utvalg av produkter


Stannah personvernerklæring

Siste oppdatering: Fredag 4/12/2020 09:40:34

Introduksjon

Dette er personvernreglene til hele Stannah Group. Når vi refererer til Stannah, mener vi hele selskapet, inkludert de tilknyttede selskapene som er oppført nedenfor:

Kontaktinformasjon

Stannah AS
Stålfjæra 26
0975 Oslo

Org.nr: 981375858

Telefon.: +47 957 61 000
Epost: post@stannah.no
Fakturaadresse: invoice@stannah.no

Eller i Storbritannia

Databeskyttelse Team (Team Data)
Stannah
Watt Close
East Portway
Andover SP10 3SD
Tel: 01264 364311
dataprotection@stannah.co.uk

Informasjon vi har

Stannah kan beholde følgende informasjon om deg:

Sensitive personopplysninger

For enkelte produkter er det gunstig å samle inn og behandle informasjon, som kan defineres som “følsom”. Et eksempel på dette er informasjon om helsetilstander. Denne informasjonen kan brukes av våre salgskonsulenter for å hjelpe dem med å spesifisere produktet, eller av våre installasjonsteam, serviceteam eller andre team, slik at vi kan tilby deg det mest passende produktet eller tjenesten. Vi vil alltid be om din tillatelse til å lagre og behandle sensitiv informasjon, og det vil alltid bli holdt trygt.

Tilbudsgeneratorer

Når informasjonen din gis til oss av en tredjepart, for eksempel fra en forhandler eller annen betalt kundegenerator, vil vi dele tilstrekkelig informasjon med dem for regnskapsmessige og administrative formål.

Tredjeparts dataleverandører

Vi sørger for at alle data kjøpt av oss kommer fra en pålitelig kilde. Det er klart hvordan og når autorisasjonene er samlet inn, at data mot foretrukne tjenester er blitt screenet, samlet inn og vedlikeholdt i samsvar med databeskyttelseslover.

Oppbevaring av data

Når du sender inn en søknad til oss, vil vi beholde informasjonen din i to år fra datoen vi mottar søknaden din, med mindre du ber oss om å slette informasjonen din på forhånd. Hvis du ber oss om å slette dataene dine, vil vi beholde informasjonen din lik data som vi kan ha kjøpt fra tredjeparter, slik at du på ingen måte blir kontaktet for å motta (markedsføring) informasjon fra oss.

Hvis du kjøper et produkt eller en tjeneste fra oss, vil vi fortsatt beholde informasjonen din etter utløpet av garantiperioden med sikte på eventuelle fremtidige ansvarskrav for ettermontering, produkter eller tjenester.

Lagring av telefonsamtaler

Noen telefonsamtaler registreres for opplærings- og overvåkingsformål. Hvis dette er tilfelle, vil du bli varslet før du kobler til en kontakt.

Sosiale medier

Vi overvåker sosiale mediers nyhetsstrøm og kan svare på relevante kommentarer.

Bruk av dine personlige opplysninger

Svare på henvendelsen din

Når du sender inn en forespørsel om produkt- eller tjenesteinformasjon og oppgir informasjonen din til oss, vil vi bruke den til å svare på forespørselen din og regelmessig følge opp forespørselen din. Denne respons- og oppfølgingsprosessen vil finne sted på grunnlag av en legitim interesse. Vi ber om din godkjenning for å kontakte deg via e-post.

Du kan informere oss når som helst hvis du ikke lenger ønsker å motta disse oppfølgings-e-postene.

Markedsføring

Dataene dine kan brukes i maksimalt to år etter din første forespørsel om informasjon. Disse brukes til å sende relevant markedsføringsinformasjon til deg.

Vi vil be om ditt spesifikke samtykke til annen markedsføringsaktivitet. Hvis vi for eksempel vil sende deg interessant informasjon om et produkt, men det ikke er relatert til den opprinnelige forespørselen. Vi holder styr på når og hvordan vi fikk din tillatelse. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt.

Administrer henvendelsen og kjøpet

Vi vil bruke dine personlige opplysninger for å hjelpe oss med å administrere forespørselen din og eventuelle påfølgende kjøp.

Henvisning til tredjeparter

I tilfeller der vi ikke kan levere et produkt direkte, men en av våre distributører kan være i stand til å gjøre det, vil vi be om din tillatelse til å oppgi informasjonen din og holde en oversikt over administrative formål og regnskapsformål.

Markedsføringsundersøkelser

Vi gjennomfører periodisk markedsundersøkelser, enten direkte eller gjennom uavhengige tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå markedet bedre og hvordan vi kan forbedre våre produkter og tjenester. Vi kan profilere våre data basert på informasjonen du gir oss, og eventuelle data vi innhenter eksternt for å identifisere relevante grupper vi kan kontakte.

Kundetilfredshet

Det er veldig viktig for oss å forstå hvor fornøyd du er med Stannah-opplevelsen din. Vi kan be deg om å svare på en kundetilfredshetsundersøkelse, både på trykk og på nettet, som vil bli brukt til å overvåke våre prestasjoner og eventuelle bekymringer våre kunder har.

Vi kan invitere deg til å gjennomføre en online kundegjennomgang gjennom en tredjepartstjeneste. Disse organisasjonene vil behandle dataene dine på våre vegne og kan ikke bruke dataene dine til egne formål.

Som en del av våre forpliktelser til uavhengige akkrediteringstjenester, kan vi invitere deg til å fullføre en undersøkelse der resultatene vil bli brukt av tredjeparter til å teste våre resultater mot deres kriterier. Vi vil imidlertid aldri dele informasjonen din med disse organisasjonene.

Profilering og automatiserte beslutninger

asert på informasjonen du gir oss og informasjon vi kan få gjennom tredjepartstjenester, vil vi profilere dataene dine, for eksempel kundetype, sted, demografi, interesseområder for produkter og tjenester, slik at vi kan skreddersy vår salgs- og markedsføringskommunikasjon til deg. Du har rett til å protestere mot profilering og automatisert beslutningstaking.

Vi kan utføre kredittsjekker hvis dette er nødvendig for kontraktsmessige formål.

Informasjonskapsler og nettsporing

Nettstedene våre bruker en rekke informasjonskapsler og sporingspiksler, slik at vi kan sikre at nettstedene våre gir informasjon så effektivt som mulig. Se erklæringen om informasjonskapsler for hvert av våre nettsteder for fullstendig informasjon.

corporate.stannah.com/privacy-policy/
www.stannah.com/cookies

Dine rettigheter

Du har rettighet til bruken av dine data. Disse er:

Utøvelse av dine rettigheter

Hvis du ikke ønsker å motta markedsføringsmateriale fra Stannah, vennligst send e-post, telefon eller skriv til oss på adressene nedenfor:
Stannah AS Stålfjæra 26 0975 Oslo,

post@stannah.no

Eller i Storbritannia

Databeskyttelse Team (Team Data)StannahWatt CloseEast PortwayAndover SP10 3SDTel: 01264 364311
dataprotection@stannah.co.uk

Korriger dataene dine

Det er viktig at alle data vi beholder er gjeldende og korrekte. Du har rett til å korrigere feil data og kan gjøre det ved å skrive / sende e-post til databeskyttelsesteam.

Gjøre en forespørsel om å vise dataene dine

Hvis du vil se en kopi av dataene vi lagrer om deg, kan du kontakte databeskyttelsesteamet. Hvis det er mulig, ta med kundenummeret ditt og detaljer om ønsket informasjon.

Behandling av informasjon utenfor Storbritannia

Noen av tredjepartsverktøyene og -tjenestene vi bruker, behandler dataene våre på servere i USA basert på EU-US Privacy Shield Framework. ( https://www.privacyshield.gov/welcome). Dette sikrer at data behandles sikkert og i samsvar med prinsipper som aksepteres av EU.

Skulle det være andre anledninger når vi trenger å behandle data utenfor EU eller EU-US Privacy Shield Framework for formålene som er beskrevet i dette dokumentet, vil dette bli gjort sikkert og på grunnlag av kontraktsmessige ordninger som gir samme beskyttelsesnivå som i Storbritannia/ Norge.

Del dataene dine

Innenfor Stannah

Informasjon om deg og produktene du har med oss kan brukes i hele Stannah-gruppen for å gjøre oss i stand til å oppfylle din forespørsel og / eller vår kontrakt med deg og for:

Med andre organisasjoner

Vi kan dele informasjon med andre organisasjoner hvis følgende gjelder:

Når vi deler data med agenter og underleverandører, sørger vi for at de støttes av en skriftlig kontrakt og at dataene dine behandles konfidensielt og sikkert, i samsvar med databeskyttelseslovene. Stannah vil ikke selge, dele eller gi data til eksterne selskaper for markedsføringsformål av disse selskapene.

Sikkerheten til dataene dine

Alle våre data lagres på sikre servere eller på sikker privat skylagring. Vi tar datasikkerhet svært alvorlig og bruker en rekke verktøy, protokoller og tjenester for å sikre at den er beskyttet.

Klager på hvordan vi har brukt dataene dine

Hvis du har en klage på hvordan vi har brukt dataene dine, kan du kontakte:

Stannah AS Stålfjæra 26 0975 Oslo,

post@stannah.no

Eller i Storbritannia

Databeskyttelse Team (Team Data)Stannah
Watt CloseEast PortwayAndover SP10 3SDTel: 01264 364311
dataprotection@stannah.co.uk

Hvis du ikke er fornøyd med svaret vårt, kan du klage til informasjonskommissærens kontor:

InformasjonskommissærkontorWycliffe HouseWater LanevWilmslowCheshire SK9 5AF0303 123 1113
______________________________________
Dette dokumentet ble sist oppdatert fredag 25. desember 2020
For kopi av nyeste versjon, vennligst kontakt oss eller besøk vår nettside www.stannah.com/dataprotection

Tilgjengelig i alternative formater på forespørsel.