Vårt utvalg av produkter


Stannah ILS 05K
Løfteplattformer

Stannah 05K er definisjonen av verdi for pengene og kvalitet, med en løftekapasitet på 500 kg pakket i stilig skandinavisk design. Det som skiller vårt produkt fra konkurrentene er den unike og innovative designen som gir lave installasjonskostnader, en høy grad av fleksibilitet og mye mer. 30 forskjellige størrelser å velge mellom så vel som små installasjons dimensjoner gjør at vi alltid har en plattformheis som passer deg, selv for de minste plassene.

Miljøfyrtårnsertifisert
24t svar garanti
Landsdekkende

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre for mer informasjon.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre

Be om et gratis tilbud

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Tekniske spesifikasjoner

En sikker, enkel og rask installasjon på bare 2-4 arbeidsdager. Pit på bare 50 mm, alternativt en rampe hvis det ikke er mulighet for grop. 500 kg som standard i stedet for 400 kg, selvfølgelig uten ekstra kostnad. Alltid med frekvensregulering for myk start / stopp. Stilige sandwichpaneler med hjørneprofiler i anodisert aluminium fullfører den rene designprofilen. For enda mer lys er det også mulighet for glass. Konkurransedyktige materialpriser og de korte installasjons tidene gjør at ILS 05K alltid vil være konkurransedyktig

Takket være vårt stilige design, og fleksible plattform størrelser passer denne perfekt til både offentlig og privat miljøer. Butikker, sykehjem, borettslag, arenaer, skoler, kontorer eller hvorfor ikke hjemme ditt private hus? Hvor det stilles høye krav til kvalitet, design, overflate og økonomi. Passer til situasjoner, fra passasjer til godstransport. Selvfølgelig tilbyr vi også brann EI60 dører for de som ønsker det. Alle kontrollknappene våre er utstyrt med både taktil og blindeskrift tekst. Andre mulige alternativer inkluderer: telefoner, forskjellige typer gulvbelegg, nøkkelkjøring, gulvindikator, automatisk dør, inngangsdør, taleoppringning, ankomstsignal, glassaksel, heis malt i en annen RAL-farge, rustfritt, albu kontakter og mer.

En heis fra Stannah AS er en investering for en enklere og mer komfortabel hverdag, for en ny standard for innovasjon og kvalitet. Vi hjelper folk opp og frem.