+47 957 61 000

Ring

Koronavirus Stannah: Stannah Norge følger til enhver tid de anbefalinger som er gjeldende både lokalt og nasjonalt. Våre kunder og ansattes helse vil alltid komme i første rekke.

Ofte stilte spørsmål

Hos Stannah er vi stolte av kundeservicen vi tilbyr. Alle kunder er like viktig. Vi ønsker å tilby deg best mulig produkter og tjenester og sørge for at du har all den informasjonen du trenger for å ta den riktige avgjørelsen.

Vanlig spørsmål vi får fra kunder ser man her . Hvis du fortsatt har ubesvarte spørsmål, ikke nøl med å ringe oss slik at vi kan hjelpe deg med å få den informasjonen du leter etter.

Mitt hus

Er huset mitt egnet for en trappeheis?

Du tror kanskje at hjemmet ditt rett og slett ikke er egnet for en trappeheis – at trappene er for bratte, eller for smale, for lange eller for korte. Vi har sett mange trapper gjennom årene , vi har bygget opp et bredt spekter av heisløsninger som vi sikkert kan hjelpe deg med. Enten trappen din er rett, har et overløp i midten, går rundt et hjørne eller er en spiraltrapp, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilby deg riktig trappeheis.


Er trappen min for lang?

En trappeheis kan installeres selv på de lengste trappene. Hvis du er bekymret for lengden på trappen, kan du ringe oss slik at vi kan se på dette sammen. Du får den informasjon du trenger.
Når det gjelder trapper med en svinger, har vi ennå ikke nådd en grense! Enten du bor i et fyrtårn eller en leilighet, kan vi få deg opp trappene dine.


Er trappen min for bratt?

Noen bekymrer seg for at trappene deres er for bratte. Hvis du tror dette kan være tilfelle, er det verdt å gjøre en avtale. En av våre montører vil måle hver tomme av trappen nøye og finner fort ut om dette er mulig.


Er trappen min for smal?

For svært smale trapper har vi to stoler som løser dette problemet:

  • Sadler har en skråstol som lar deg klatre opp og ned trappen praktisk talt oppreist.
  • Siena, har en spesialdesignet buet ryggstøtte som lar deg sitte lenger tilbake i stolen.

Begge modellene er designet på en slik måte at knærne ikke treffer noe når det gjelder en spesielt smal trapp. Hvis du kan stå i trappen er sjansene for at vi kan installere en trappeheis stor.


Hva om det er en døråpning i veien?

En døråpning over eller under trappen er ikke noe problem. Du kan bare fortsette å bruke døren, og det vil ikke stoppe deg fra å få en trappeheis. Vi kan installere en uttrekkbar skinne, den vil folde seg opp og ned når trappeheisen ikke er i bruk . Skinnen folder seg automatisk når du vil bruke trappeheisen, det er ingen tung skinne som du må løfte.


Kan andre fortsatt bruke trappen?

Ja. Våre skinner tar liten plass og stolen din kan være pent foldet sammen på siden av trappen.


Kjøp en Stannah trappeheis

Hvor mye koster en Stannah trappeheis?

Våre trappeheiser er skreddersydd for deg og ditt hjem, slik at prisene varierer avhengig av dine behov. En stor faktor som kan påvirke prisen på trappeheisen din er om trappene dine er rette eller har svinger og repos. Andre faktorer er:

  • Lengden på trappene dine
  • Stolen som passer deg best
  • Antall etasjer, svinger
  • Ekstra funksjoner du anser som nødvendige for ekstra komfort og sikkerhet

Hvis du vil vite en prisindikasjon for trappeheisen din, er det best å ringe oss og ha gjerne mål og bilder av trappen. En av våre konsulenter vil kunne hjelpe deg på telefon eller via mail slik at du får et godt estimat.


Kan jeg kjøpe en brukt Stannah trappeheis?

Ja, og vi kan garantere at det oppfyller de samme sikkerhetskravene som en av våre nye trappeheiser. Før du kjøper en brukt trappeheis fra oss, blir heisen først nøye testet til vi er sikre på at den godkjenner kravene vi har til stolene våre. En brukt Stannah trappeheis kommer til og med med et års garanti.


Kan heisen tilpasses mine spesifikke behov?

Våre trappeheiser er ikke bare pålitelige, men også de mest skreddersydde på markedet. Vi tilbyr deg muligheten til å tilpasse trappeheisen til dine ønsker og til ditt hjem. Med forskjellige møbeltrekk alternativer til forskjellige farger og design, kan du virkelig gjøre din trappeheis din.

Er trappeheiser trygge og enkle for meg å bruke?

Våre trappeheiser er ikke bare pålitelige, men også de mest fleksible på markedet. Vi tilbyr deg muligheten til å tilpasse trappeheisen til dine ønsker og til ditt hjem. Med ulike møbeltrekk og farger kan du gjøre trappeheisen til din egen.

Er trappeheiser trygge og enkle for meg å bruke?

Vi studerer hele tiden hvordan vi kan gjøre trappeheisene våre tryggere og mer komfortable for deg. Vi er ett av bare 3 selskaper over hele verden som eier en leddgikt dress – et verktøy som hjelper oss forstå våre kunders situasjon. Det er bare ett eksempel på hvordan vi alltid streber etter innovasjon og forbedring.

Hvordan overholder vi de strengeste helse- og sikkerhetsforskriftene?

Alle våre trappeheiser er laget i våre egne Stannah fabrikker i EU. Trente Stannah ingeniører designer, planlegger og bygger hver trappeheis, noe som gir oss full kontroll over hele prosessen. Dette betyr også at vi overholder de strengeste helse- og sikkerhetsforskriftene.

Hvordan vet vi om vi bare bruker materialer av høyeste kvalitet?

Siden vi produserer alle deler av trappeheisene våre selv, kan vi være sikre på at bare materialer av høyeste kvalitet brukes, og at hver del oppfyller våre høye standard.