Å kjøpe en trappeheis er billigere enn å flytte

Skrevet av Stannah

Hvis det ikke lenger er lett å gå i trappen hjemme, kan du vurdere å flytte til et hus eller en leilighet med alt på et plan. Det kan til og med virke som det enkleste alternativet.

Når flyttet du sist? Husker du nøyaktig hva det betydde? Sortering av gjenstander du har hatt i årevis… og det er alltid så mange ting. Ting vi ikke engang kunne huske. Pakk alt i esker, leie inn et flyttebyrå. For ikke å nevne bryet med å måtte selge ditt eget hjem og finne et nytt innenfor samme prisklasse.

Ikke bare kan flytting koste mer enn å kjøpe en trappeheis, det er også en følelsesmessig påkjenning. Det er både slitsomt og trist å måtte forlate minnene du har bygget opp gjennom årene.

Det er derfor en trappeheis er et så godt alternativ. Du kan bo i hjemmet du elsker, omgitt av dine egne ting, dine naboer og samfunnet ditt. Å bo i ditt eget hjem gjør deg også mer aktiv fordi du er i et kjent miljø. Du har dine rutiner og vet hva du gjør. Trappeheisen din kan bidra til å holde det intakt. Det kan hjelpe deg med å beholde hjemmet ditt og leve trygt og komfortabelt.

En trappeheis: den mest effektive måten å forbedre trappene dine på

Valget av en Stannah Trappeheis er en lønnsom beslutning som vil hjelpe deg å bo i hjemmet du elsker. Dette gir deg tilbake huset ditt, din uavhengighet og til og med din energi.

Å få en trappeheis betyr ikke at du vil bevege deg mindre. Det betyr at du har energi til å gjøre ting som virkelig betyr noe. Hvor mye energi bruker du for å komme opp trappen? Sammenlign det med energien du får fra å drikke en kopp kaffe et sted, komme hjem og bruke trappen uanstrengt. Du kan bruke mer tid på de tingene som holder deg aktiv. Hagearbeid? Yoga? Svømming? Dans? Betyr din nyoppdagede energi å starte en helt ny hobby? Eller har du bare mer energi til å tilbringe med dine kjære? Uansett hva du bestemmer deg for, vil svaret sikkert være mer interessant enn å gå opp og ned trappen, og sannsynligvis mye tryggere også!

Fordelene ved å kjøpe en trappeheis

Det er mange fordeler med å kjøpe en trappeheis. Spesielt når vi sammenligner dette med belastningen ved å flytte.

  • Det kan være billigere enn å flytte
  • Du bor i huset du bryr deg om
  • Installere en trappeheis tar mindre enn en dag
  • Installasjon av trappeheis krever ikke bygningsarbeid
  • Installere en trappeheis skader ikke trappen eller veggene
  • Du kan bruke hele huset ditt, i stedet for å bo i en enkelt etasje.
  • Du kan montere en trappeheis på nesten hvilken som helst trapp, det være seg rett, med sving, spiral, lang, kort, smal eller bratt

Du trenger ikke utføre bygningsarbeid for en trappeheis og fordi det vil bli installert i trappen, ikke på veggene, kan det monteres på alle typer materiale. Enten trappen er laget av tre, betong, murstein, fliser eller metall, kan du ha en trappeheis montert på kort tid.

I tillegg, med nye trappeheiser fra Stannah kan vi også ha et utvalg av brukte enheter, så det er en løsning for alle.

Hvordan kjøper jeg en trappeheis?

Følg våre tre enkle trinn for å gjenvinne din frihet uten stress eller problemer.

  1. Ring vår rådgiver som vil måle trappen din og stille de riktige spørsmålene for å sikre at du får akkurat det du trenger.
  2. Be om et gratis tilbud, som inkluderer installasjon og en 2 års garanti.
  3. Før du vet ordet av det, vil vårt installasjonsteam være utenfor døren din for å installere heisen. Installasjoner tar mindre enn en dag, og våre vennlige teknikere sørger for at du vet nøyaktig hvordan det nye kjøpet fungerer før de drar.

Kontakt oss nå, og du vil ha huset ditt tilbake på et blunk.