Stannah trappeheiser har hjulpet folk opp og frem siden 1867

Skrevet av Stannah

Grønt: Stannahs tilnærming til en mer bærekraftig fremtid startet med små endringer som utgjør en stor forskjell!

På World Environment Day, la oss forestille oss at du var tilbake på 1800-tallet, da de fleste bare kunne kjøpe eller handle lokale, sesongmessige, økologiske produkter, vanligvis levert i brukte striesekker!

Den tiden virker nå mer som en utopisk fjern fremtid, ikke sant?

Men til tross for utfordrende tider, har Stannah forpliktet seg til å drive virksomheten etisk, ansvarlig og bærekraftig. Nå er vårt fokus på fremtiden og på hvordan vi kan fortsette å utvikle oss for å møte de stadig skiftende kravene og utfordringene 21. århundre byr på.

Energieffektive trappeheiser: Hvor mye strøm bruker en trappeheis?

stairlift-eco

Stannah har produsert trappeheiser i mer enn 40 år nå, og vi vet at dette er et produkt som er bundet til mange misforståelser. En av dem er driftskostnadene for en trappeheis.. Mange tror det vil være en uoverkommelig utgift på lang sikt, men du vil bli overrasket over å vite hvor lite strøm en trappeheis bruker! Kunder kan stole på vårt ord når vi sier at en trappeheis vil være en av de billigste apparater å bruke og kan sammenlignes med en vannkoker eller mikrobølgeovn. Dette er på grunn av fremskritt i effektivitet, standarder og teknologien bak strømsparende enheter, noe som gjør Stannah trappeheiser energieffektive. Et annet viktig aspekt som legger opp til vår bærekraftige praksis er at våre trappeheiser er konstruert for å være holdbare og robuste, det vil si å tåle tidens tann! Med riktig bruk og med forebyggende vedlikehold kan en trappeheis holde i flere tiår. Så det er i utgangspunktet en engangsinvestering for å gjøre hjemmet ditt mer tilgjengelig!

Men å produsere energieffektive trappeheiser er ikke alt vi gjør for miljøet! I løpet av de siste 10 årene har Stannah økt sin miljøvennlige og bærekraftige forretningspraksis, ved å ta opp miljømessig bærekraft gjennom “grønne” initiativer når det gjelder service og produksjon.

Bli kjent med Stannahs tilnærming til å redusere miljøpåvirkningen!

Vi tenker bærekraft under hele produktets livssyklus.

Kid and environment education concept

Vi har alltid vært stolte av vår arv og vår uavhengighet fordi dette er det som gir oss friheten til å drive vår virksomhet i samsvar med våre kjerneverdier. Det er derfor utfordringen med å “gå grønn” ikke er et svar på en trend, men en aktiv og oppriktig vilje til å finne bærekraftige måter å vokse på, samtidig som vi beskytter planeten og ressursene vi har igjen. Vår tilnærming til bærekraft omfatter hele verdikjeden vår, som går utover vår egen virksomhet.

Vi kan spore denne bekymringen for selvforsyning og evnen til å “gjøre mer med mindre” siden Leslie Stannahs tid, da han gjenoppbygget familiebedriften etter andre verdenskrig. Siden da har Stannah aldri sluttet å søke etter mer innovative metoder for å redusere avfall. Fra lageret til fabrikken har vi nå kartlagt avfallet som produseres, og fått på plass egnede resirkuleringsanlegg.

Vi tror også at den største verdien av å bli et miljøvennlig selskap er knyttet til å spre kulturen for å bevare naturressurser. Ved å bruke de som er bærekraftige, eller ved å iverksette tiltak for å redusere mengden som forbrukes.

 

Miljøvennlig produktemballasje og distribusjon

Det er avgjørende for Stannah at vi respekterer ansvaret vi har som en bedrift for å være så miljøvennlig som mulig. Så vi tar de nødvendige tiltakene for å gi vårt bidrag til en lysere fremtid. Noen av bidragene våre har blitt belønnet med Green Apple Award, som anerkjenner fortreffelighet i bærekraftig forretningspraksis.

Green Apple award

” Vi er glade og beæret over å motta denne prisen. Hos Stannah tar vi vårt miljøansvar svært alvorlig og streber stadig etter å forbedre våre produkter og emballasje for å redusere vår innvirkning på miljøet. -Jeg har ikke noe å gjøre. Prosjekter som dette viser at bærekraft ikke bør sees på som en byrde, men faktisk en pådriver for bransjen for å forbedre måten de opererer på, samt redusere dens innvirkning på omgivelsene.”

Charlie Symonds, leder for bærekraft i Stannah AS

Stannah var en vinner av Green Apple Award for Environmental Best Practice forbedringer med sin emballasje. Med fokus på å redusere dens innvirkning på miljøet, fikk et team i oppgave å skape en ny design for å sende varene sine over hele verden. Designendringen skapte emballasje som var mer robust, men hadde mindre volum – ved å redusere tomme hulrom i esker – med direkte innvirkning på antall sendte flyturer og antall lastebiler som brukes hvert år, noe som resulterer i lavest mulig miljøpåvirkning.

Ved å fjerne polystyren fra pakkene våre, økte vi også bruken av fornybare materialer, som papp, noe som forbedrer resirkulerbarhet av emballasjen. Men, denne forbedringen i emballasje ble implementert for å hjelpe oss med å nå et mye bredere forretningsmiljø mål!

Null avfall til deponier

“Det finnes ikke noe slikt som “borte”. Når vi kaster noe, må det havne et sted.”

Annie Leonard, talsmann for bærekraft

Zero waste to landfills

Stannah vant Green Apple Award igjen for prosjektet med tittelen: Staff Restaurant Zero Waste to Landfill..

Stannahs restaurantavfall er enten resirkulert eller biologisk nedbrytbart. Restaurantens takeaway emballasje ble også byttet fra ekspandert polystyren til papirmasse,slik at resirkulering finner sted. Restaurantpersonalet er nå engasjert og stolte over å ha en viktig rolle i å redusere vår innvirkning på miljøet.

Eco vennlig flåtestyring for CO2-utslippsreduksjon

“God kjøreatferd har vært medvirkende til å få denne prisen, så takk må gå til Stannah-sjåførene som er på veiene hver dag hele året”.

Martin Carter, Stannah Management Services

Miulieuvriendelijk wagenparkbeheer

Stannahs engasjement for klima er demonstrert av tiltak vi tar for å redusere miljøavtrykket til våre produkter, prosesser og operasjoner, det er samtidig en del av vår kultur og tankegang. Det kan ikke være noe annet, da vi ser at oppbyggingen av klimagasser i atmosfæren er en økende bekymring for alle deler av samfunnet. En viss grad av klimaendringer er nå uunngåelig som følge av dagens atmosfæriske konsentrasjoner av disse utslippene. Men i Stannah tror vi at omfanget av fremtidig oppvarming i stor grad er avhengig av våre valg om utslipp i dag og i nær fremtid. Derfor støtter vi målene som er formulert i Klimaavtalen i Paris, for å holde den globale temperaturøkningen under to grader og oppnå klimanøytralitet i andre halvdel av århundret. Derfor, og fra rundt 2009, tok Stannah forpliktelsen til å redusere karbonavtrykket til flåten vår ved å innføre føreratferds-trening og et sporingssystem som har forbedret vår allerede bevisste kjørestil betydelig, så for å reflektere over mengden luftforurensning produsert av urbane samfunn i flåten vår og effekten dette har på vårt globale miljø.

Vår bærekraftige styringsprosess ble belønnet med Gold Fleet Awards i 2018, gitt av Masternaut, for å redusere CO 2-utslippene.

Stannahs budskap på miljødagen

“Tvil aldri på at en liten gruppe gjennomtenkte, engasjerte borgere kan forandre verden. Ja, de er de eneste som noensinne kan.”

Margaret Mead, kulturantropolog

Wereld Milieu Dag

For noen tiår siden virket det som om verdens ressurser var ubegrensede. I dag vet vi at det ikke er slik, og at det globale presset om å “gå grønt” ikke bare må drives av bekymrede borgere, politikere og ideelle organisasjoner. I dagens virksomhet kan ikke verdens selskaper fortsette uvitende om deres innvirkning på miljøet. Bedrifter må erkjenne at de har en rolle å spille innen sikkerhet, livskvalitet og helse. Faktum er at et økende antall bedrifter har gjort en sterk innsats for å bli mer energieffektive i sin daglige praksis. Ikke bare vil denne tilnærmingen redusere unødvendig avfall og forbedre den generelle effektiviteten til en bedrift, men vil også skape et sunt miljø for ansatte, samtidig som de anerkjenner hvilken rolle bedrifter spiller i å lede an for sosial endring.

Hvis vi alle brydde oss nok, ville hver dag være Miljødag, men for et økende antall bekymrede globale borgere, er det allerede!