Alternativer for trappeheis

Skrevet av Stannah

Hvordan velge riktig trappeheis for ditt hjem

Hva slags trappeheis trenger du?

Alt avhenger av deg. Stannah tilbyr trappeheiser for rette trapper, trapper med sving både inne og utendørs. De fleste av våre trappeheiser kan tilpasses med ekstra funksjoner eller design. Vår rådgiver vil følge deg gjennom alternativene og presentere funksjonene han eller hun mener passer best for deg. Her er noen av valgene vi tilbyr.

Stannah heeft een automatisch draaibare zitting optie

Motorisert svingbart alternativ

Alle Stannah trappeheiser kan svinges på toppen av trappen, slik at bruker kan gå av trygt. Men, ved begrenset mobilitet kan manuell sving av stolen være vanskelig. Da tilbyr vi et motorisert svingbart alternativ som gjør det enkelt å snu stolen vekk fra trappeløpet. Denne funksjonen gjør det mulig for brukeren å svinge stolen ved å holde håndkontrollen eller ved å bruke fjernkontrollen. Stolen kan også svinges tilbake i kjørestilling ved hjelp av fjernkontrollen, slik at andre kan bruke trappen.

Stannah’s inschuifbare rail optie voor rechte trappen

Hengslet skinne

For rette trapper tilbyr Stannah en hengslet skinne som hever og senker automatisk når stolen går opp og ned. Dette er et flott alternativ hvis skinnen kan utgjøre en potensiell snublefare nederst i trappen eller hvis det er en dør i veien. Med denne skinnen vil Stannah trappeheis være der når du trenger det og ute av veien når du ikke gjør det.

Veiligheidsgordels optie voor uw Stannah traplift

Alternativer for sikkerhetsbelte

Standard uttrekkbar sikkerhetsbelte på Siena og Starla stoler er designet for enkel bruk og kan oppgraderes til en “Immobilizer sikkerhetsbelte” slik at stolen ikke vil operere fra armlenet før sikkerhetsbeltet er festet (standard utstyr på Sadler stol). Våre diagonale og fempunkts sikkerhetsbelter (over) gir ekstra feste over skuldrene og om nødvendig, mellom beina. Vi har også et alternativt setebelte med senterlås.