+47 957 61 000

Ring

Koronavirus Stannah: Stannah Norge følger til enhver tid de anbefalinger som er gjeldende både lokalt og nasjonalt. Våre kunder og ansattes helse vil alltid komme i første rekke.

Vårt utvalg av produkter


Utendors trappeheisUtendors trappeheisUtendors trappeheisUtendors trappeheisUtendors trappeheisUtendors trappeheis

Utendørs trappeheis.
For sikkerhet og komfort, også utendørs

Trappeheiser er ikke bare for innendørs. Du bør føle deg komfortabel og trygg overalt i hjemmet ditt.

Enten det er en rett trapp til inngangsdøren, utenfor til bakgården, ned til garasjen eller rundt terrassen din, kan vi gjøre plassene du elsker tilgjengelige igjen.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre for mer informason.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre

Be om en gratis tilbud

  • Vi hjelper deg via telefon eller digitalt under COVID-19-tiltakene

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Hva får du ut av din utendørs trappeheis?

Vi har vært en trappeheis leverandør og produsent for både innendørs og utendørs trappeheiser i mer enn 40 år. I løpet av denne tiden har vi utviklet våre trappeheiser og tilpasset dem til dagens krav. Resultatet er et produkt som vi er spesielt stolte av, nemlig vår robuste og holdbare utendørs trappeheis.

Holdbar design

Fra noen få trinn til et komplett sett med trapper, kan en utendørs trappeheis gi deg friheten til å komme videre med de tingene du virkelig ønsker å gjøre. Vår utendørs trappeheis kombinerer de beste funksjonene i vår innendørs trappeheis med den holdbare brukervennligheten som trengs for å beskytte heisen mot ulike værforhold. Det gir deg tilgang til verden utenfor veggene i hjemmet ditt, selv når du trenger en trappeheis.

Pålitelig teknologi

Hver del av trappeheisene våre er testet 25 000 ganger tur-retur. Du gir deg selv tilgang til verden utenfor hjemmet ditt i årevis. Din utendørs trappeheis er en investering i en sunn, aktiv, barrierefri fremtid. Når du kjøper en utendørs trappeheis kan du stole på følgende funksjoner:

  • Kulde og varmebestandig . Drift selv ved ekstreme temperaturer.
  • Praktisk . Trappeheisen leveres med 2 veggmontert fjernkontroller. Bare trykk på knappen for å tilkalle trappeheisen til deg.
  • Enkel å installere. Trappeheisen er montert i trappen og ikke på veggen. Materialet som trappene er laget spiller ingen rolle. Å plassere en Stannah trappeheis er trygt og raskt.
  • Pålitelig . Du vil aldri bli sittende fast i trappen, selv under strømbrudd fordi batteriene sørger for at du kommer trygt og sikkert frem. Når du trenger trappeheisen din, er den klar for deg.
  • Subtil. Når trappeheisen ikke er i bruk, kan stolen brettes pent slik at den knapt tar opp plass. Skinnen passer godt med trappen og passer derfor godt med miljøet.
  • Trygg. Vår utendørs trappeheis kan låses med en nøkkel, slik at du kan være sikker på at du er den eneste personen som kan bruke heisen. Trappeheisen er utstyrt med sensorer som kan oppdage eventuelle hindringer. Er det noe som kommer i veien? Trappeheisen din kommer til en mild, men umiddelbar stopp.

Ha en utendørs trappeheis installert

Det er ofte antatt at å installere en trappeheis er komplisert. Spesielt når det gjelder utendørs trappeheiser. Men å installere en trappeheis gjøres på en effektiv og sikker måte i løpet av en dag. Uten problemer eller større byggearbeid. Alt er ryddig og våre dyktige teknikere hjelper deg med første gangs bruk av din nye trappeheis.

Under et uforpliktende besøk hos en av våre rådgivere diskuteres alle slike saker. Da er det på tide å stille alle dine spørsmål, vil du vite om trappeheisen din kan refunderes? Har du spørsmål om støtte fra myndighetene? Er du usikker på hvilken type trappeheis som passer deg og ditt hjem best? Eller hvilke typer trappeheiser du kan velge mellom? Vil du vite nøyaktig hva prisen på en trappeheis er? Vi gir deg gratis råd og tid til å ta et informert valg. Be om et gratis tilbud i dag.

SIKKERHET

TRYGGERE ENN EN RAMPE

Din utendørs trappeheis er et trygt helårsalternativ til en glatt, våt trapp. Sikrere enn en rampe og enklere å få installert, kan trappeheisen bidra til å forhindre fallskader.

ENKEL Å BRUKE

UTSTYRT MED EN BRUKERVENNLIG JOYSTICK

Hvis du vil bruke trappeheisen utendørs, skyver du den ergonomiske joysticken i ønsket retning. Den kan plasseres i begge armlene. Du velger det mest komfortable alternativet.

EFFEKTIV

MER ØKONOMISK ENN VANNKOKEREN

Forbruket av vår utendørs trappeheis er det samme som med vår innendørs trappeheis (mindre enn vannkokeren). En trappeheis er en investering i fremtiden din, en investering som vil holde deg aktiv i årene som kommer.

VÆRBESTANDIG

REGN, SNØ ELLER IS ER IKKE NOE PROBLEM

Regn eller glans, vil trappeheisen ta deg opp og ned hele året. Setet, motoren og batteriet er vanntette, slik at de ikke blir skadet når det regner, snø eller fryser.

SOLID

STOLEN ER TIDSBESTANDIG

Våre utendørs trappeheiser tåler stadig skiftende værforhold, som regn, vind, snø, ekstremt lave og ekstremt høye temperaturer. Stolen viser ingen tegn til aldring fordi den er ute - den er laget av UV-bestandig plast og derfor ikke falmer i solen.

BESKYTTENDE DEKSEL

UTENDØRS TRAPPEHEISEN KAN LEVERES MED ET BESKYTTENDE DEKSEL SLIK AT DEN FORBLIR VAKKERT REN

Når du trenger trappeheisen, er det alltid der for deg. Beskyttelsesdekselet beskytter heisen mot is og snø når du ikke trenger det, slik at det holder seg rent og tørt. Du må bare fjerne dekselet, og du er klar.

scroll left button

Dra for mer

scroll right button