Vårt utvalg av produkter


Utendors trappeheisUtendors trappeheisUtendors trappeheisUtendors trappeheisUtendors trappeheisUtendors trappeheis

Utendørs trappeheis.
For sikkerhet og komfort, også utendørs

Trappeheiser er ikke bare for innendørs bruk. Du bør føle deg komfortabel og trygg overalt i hjemmet ditt.

Enten det er en rett trapp til inngangsdøren, utenfor til bakgården, eller ned til garasjen din Vi kan vi gjøre plassene du elsker tilgjengelige igjen.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre for mer informason.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre

Be om et gratis tilbud

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Hva får du ut av din utendørs trappeheis?

Vi har vært en trappeheis leverandør og produsent for både innendørs og utendørs trappeheiser i mer enn 40 år. I løpet av denne tiden har vi utviklet våre trappeheiser og tilpasset dem til dagens krav. Resultatet er et produkt som vi er spesielt stolte av, nemlig vår robuste og holdbare utendørs trappeheis.

Holdbar design

Fra noen få trinn til et komplett sett med trapper, kan en utendørs trappeheis gi deg friheten til å komme videre med de tingene du virkelig ønsker å gjøre. Vår utendørs trappeheis kombinerer de beste funksjonene i vår innendørs trappeheis med den holdbare brukervennligheten som trengs for å beskytte heisen mot ulike værforhold. Det gir deg tilgang til verden utenfor veggene i hjemmet ditt, selv når du trenger en trappeheis.

Pålitelig teknologi

Hver del av trappeheisene våre er testet 25 000 ganger tur-retur. Du gir deg selv tilgang til verden utenfor hjemmet ditt i årevis. Din utendørs trappeheis er en investering i en sunn og aktiv fremtid. Når du kjøper en utendørs trappeheis kan du stole på følgende funksjoner:

 • Kulde og varmebestandig . Drift selv ved lavere, nordiske temperaturer.
 • Praktisk . Trappeheisen leveres med 2 veggmontert fjernkontroller. Bare trykk på knappen for å tilkalle trappeheisen til deg.
 • Enkel å installere. Trappeheisen er montert i trappen og ikke på veggen.  Å plassere en Stannah trappeheis er trygt og raskt.
 • Pålitelig . Du vil aldri bli sittende fast i trappen, selv under strømbrudd fordi batteriene sørger for at du kommer trygt og sikkert frem.
 • Funksjonell. Når trappeheisen ikke er i bruk, kan stolen foldes pent sammen slik at den knapt tar opp plass.
 • Trygg. Vår utendørs trappeheis kan låses med en nøkkel, slik at ikke uvedkommende kan benytte seg av den. Trappeheisen er også utstyrt med sensorer som vil oppdage eventuelle hindringer i trappen og dermed. kommer til en mild, men umiddelbar stopp.

Installering av utendørs trappeheis

Det er ofte antatt at å installere en trappeheis er komplisert. Spesielt når det gjelder utendørs trappeheiser. Men å installere en trappeheis gjøres på en effektiv og sikker måte i løpet av en dag. Uten problemer eller større byggearbeid. Alt er ryddig og våre dyktige teknikere hjelper deg med første gangs bruk av din nye trappeheis.

I dialog med en av våre rådgivere diskuteres alt dette og vi vil kunne besvare de spørsmål du måtte ha. Er du usikker på hvilken type trappeheis som passer deg og ditt hjem best eller hvilke typer trappeheiser du kan velge mellom så vil vi være behjelpelige med å finne beste løsning for deg. Vil du vite hva prisen på en trappeheis er så gir vi deg en beregning på dette, samt at vi gir deg gratis råd og tid til å ta et informert valg. Be om et uforpliktende tilbud i dag.

SIKKERHET

TRYGGERE ENN EN RAMPE

Din utendørs trappeheis er et trygt alternativ hele året igjennom. Sikrere enn en rampe og enklere å få installert, kan trappeheisen bidra til å forhindre fallskader.

ENKEL Å BRUKE

UTSTYRT MED EN BRUKERVENNLIG JOYSTICK

Hvis du vil bruke trappeheisen utendørs, skyver du den ergonomiske joysticken i ønsket retning. Den kan plasseres i begge armlenene. Du velger det mest komfortable alternativet.

EFFEKTIV

MER ØKONOMISK ENN VANNKOKEREN

Forbruket av vår utendørs trappeheis er det samme som med vår innendørs trappeheis (mindre enn vannkokeren). En trappeheis er en investering i fremtiden din Den er en investering som vil holde deg aktiv i årene som kommer.

VÆRBESTANDIG

REGN, SNØ ELLER IS ER IKKE NOE PROBLEM

Om det er regn eller snø vil trappeheisen ta deg opp og ned hele året. Setet, motoren og batteriet er vanntette, slik at de ikke blir skadet i fuktig vær.

SOLID

STOLEN ER TIDSBESTANDIG

Våre utendørs trappeheiser tåler stadig skiftende værforhold, som regn, vind, snøog skiftende temperaturer. Stolen viser ingen tegn til aldring fordi den er ute - den er laget av UV-bestandig plast og derfor ikke falmer i solen.

BESKYTTELSESTREKK

VÅR UTENDØRS TRAPPEHEIS KAN LEVERES MED ET BESKYTTELSESTREKK SLIK AT DEN FORBLIR I BESTE STAND.

Når du trenger trappeheisen, er den alltid der for deg. Beskyttelsestrekket skåner heisen mot is og snø når den ikke er i bruk. Dette løftes enkelt av og heisen er da klar for bruk.

scroll left button

Dra for mer

scroll right button