+47 957 61 000

Ring

Koronavirus Stannah: Stannah Norge følger til enhver tid de anbefalinger som er gjeldende både lokalt og nasjonalt. Våre kunder og ansattes helse vil alltid komme i første rekke.

Vårt utvalg av produkter


Stannah Futura C

FOR BOLIG, KOMMERSIELLE OG OFFENTLIGE BYGNINGER

Futura C er vårt siste heiskonsept som leveres med enda større utvalg og design alternativer – alt for å sikre at heisen din kan tilpasses for å dekke dine behov fullt ut og smelte sammen med bygningen. Futura C tilpasser seg kravene til bygningen din, ikke motsatt. Det store utvalget av farger, materialer og funksjoner gjør det mulig for Futura C å tilpasse seg dine behov og interiørdesign.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre for mer informason.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre

Be om en gratis tilbud

  • Vi hjelper deg via telefon eller digitalt under COVID-19-tiltakene

Heiskonsept som kommer med et enda større utvalg av design alternativer. Heisen din kan enkelt tilpasses med forskjellige overflater, finish og fargevalg for å matche et hvert miljø. Futura C er en flott heisløsning for eksisterende bygninger. Det plassbesparende, modulbaserte konseptet fører til en eksepsjonell enkel installasjon som krever minimale bygningstekniske endringer. Det tidløse designet til Futura C tilpasser seg til bygningen din. Det store utvalget av farger, materialer og kabinkonstruksjoner, gjør at heisen kan smelte perfekt sammen med interiørdesignet i et hvert offentlig- eller næringsbygg såvel som i din private bolig.

VERDIØKNING AV HJEMMET DITT

Futura C tilbyr deg den perfekte Villa/boligheisen, som integreres sømløst, tilfører skjønnhet, komfort og eiendomsverdi. De rene linjene og det moderne utseende til heisen smelter sammen med interiørdesign i ethvert hjem. Futura C gir deg friheten til å skape en skreddersydd heisløsning i perfekt samsvar med din bygning. Bland forskjellige farger og materialer for å skape et virkelig unikt uttrykk, eller fokuser på bare én farge for å oppnå et enhetlig utseende.

  • Enkel og rask installering
  • Tidløst design
  • Skreddersy din heis
  • Ekte heisfølelse