Vårt utvalg av produkter


Andre modeller
>

Trappeheis rette
Trappeheis for rette trapper

En praktisk, elegant måte å komme opp din rette trapp på.

Med en Stannah trappeheis for rette trapper, er trappene dine igjen en del av hjemmet ditt som du ikke trenger å bekymre deg for.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre for mer informason.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre

Be om et gratis tilbud

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Invester i fremtiden din

Våre trappeheiser er et resultat av 150 års erfaring, alle funksjoner er opprettet i samsvar med eksperter og fysioterapeuter. Fra det ergonomiske sikkerhetsbeltet spesielt for personer med leddgikt til det automatiske dreibare setet. En trappeheis kan gi deg det du trenger for å gjenvinne din uavhengighet. Trappeheisen din er bygget for å vare i flere tiår.

Er huset mitt egnet for en rett trappeheis?

I de aller fleste tilfeller kan vi få installert en trappeheis hos deg. Vi kan installere en trappeheis på nesten hvilken som helst rett trapp:

 • På hver side av trappen, hvilken side som passer best.
 • Selv på de lengste trappene.
 • Selv om du har en hindring eller dør øverst eller nederst i trappen, gjør vår nedfellbare skinne oss i stand til å tilpasse trappeheisen til hjemmet ditt.

Å kjøpe en trappeheis er ikke en daglig aktivitet, og derfor vil en erfaren rådgiver diskutere alle dine spørsmål og ønsker. Ofte stilte spørsmål inkluderer:

 • Hvilke alternative typer trappeheiser finnes?
 • Hva er prisen på en trappeheis?
 • Kan en trappeheis installeres på smale trapper?
 • Kan trappeheisen installeres over flere etasjer?
 • Finnes det flere alternativer jeg kan velge mellom?
 • Er det også brukt trappeheiser for rette trapper?

Konsulenten tar seg tid til å diskutere dine spørsmål og ønsker, ser på hvilke ekstra alternativer som kan være gunstige for deg. Gå videre og last ned en brosjyre for mer informasjon.

Å være trygg har aldri vært enklere

Når du vil bruke din trappeheis, fold ned stolen og armlenene. Fotstøtten brettes ut automatisk eller manuelt, avhengig av dine behov.

Stolen lar seg rotere ved parkering for en enkel og trygg av- og påstigning. Du kan også velge å gjøre det til et elektrisk alternativ. En annen viktig faktor er at stolen danner en barriere mellom deg og trappen, og hindrer deg i å falle bakover skal være tryggere når du reiser deg eller setter deg ned. Uansett hva du velger, vet du at trappeheisen er skreddersydd for deg og oppfyller dine behov.

Vi er bare en telefonsamtale unna

Uansett hvor du er i Norge, vet du at du vil få en trappeheis produsert under de strengeste helse- og sikkerhetsforskriftene, alt innenfor EU/EØS.

Se alle våre trappeheis modeller for rette trapper.

Oppdag hvilke Stannah trappeheis modeller vi kan tilby trappen din, og hvilken modell som passer best til dine behov.

Gratis brosjyre

Gratis brosjyre

Fordeler med våre rette trappeheiser

Stannah har produsert trappeheiser for både rette trapper og trapper med svinger og repos i mer enn 40 år. Dette har gitt oss tid til å innovere og perfeksjonere alle våre trappeheis typer til de sikreste og mest komfortable trappeheisene på markedet.

INGEN BYGGTEKNISKE ENDRINGER

Monteringen på trappen sikrer maksimal sikkerhet og minimal skade på trappen. I tillegg tar den ca bare en dag å installere.

TYNNE SKINNER TAR OPP MINDRE PLASS

Våre skinner er smalere enn du forventer. Vårt egendesignede skinnesystem er designet for å ta opp så lite plass som mulig og ikke være sjenanse. Skinnene kan monteres på smale og rette trapper.

RASK LEVERING OG INSTALLASJON

Når trappeheisen er bestilt, vil heisen umiddelbart produseres og skreddersys for deg. Stannah er forpliktet til å sikre at du mottar heisen så fort som mulig. I tillegg er heisen installert og klargjort for bruk på kort tid.

FULLT TILPASSET DINE BEHOV

Skinnen passer nøyaktig i trappen. Trappeheisene kan tilpasses dine ønsker og behov. Du kan gå for en standardmodell eller velge flere alternativer. Vil du ha komfort og stil? Vi tar oss av det.

SKREDDERSYDD FOR DITT HJEM

Enten du har tilbrakt måneder eller år i ditt hjem, er det ditt hjem, og du har designet det. Du kan gjøre det samme med trappeheisen ved å velge farge og design som passer deg best.

LETT Å FOLDES SAMMEN

Trappeheisen foldes pent sammen ved å løfte setet og armlenene. Fotstøtten leveres enten med elektronisk eller manuell frivenhet for sammenslåelse.

scroll left button

Dra for mer

scroll right button