Vårt utvalg av produkter


Andre modeller
>

Stannah Sadler
En trappeheis designet for de med problemer å sitte.

Når det å sitte eller reise seg er smertefullt eller vanskelig, er Sadler akkurat det du trenger.

Spesielt designet for personer med begrenset fleksibilitet i hofter, knær og rygg. Stannah Sadler er et helt unikt konsept innen trappeheisdesign.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre for mer informason.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre

Be om et gratis tilbud

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Hva får du ut av sadleren din?

Et nytt konsept innen trappeheisdesign. Når det gjelder din komfort, vet vi at en vanlig stol kan være utilstrekkelig og ikke gi den støtten du trenger for å få hjemmet ditt tilbake i full sikkerhet. Hvis du har begrenset fleksibilitet i ryggen, hofter eller knær, kan Sadler være det riktige alternativet for deg.

Unik design

Vi har designet Sadler for folk som har vanskelig for å komme inn i sittestilling. Den skrånende stolen støtter vekten din og lindrer knær, hofter og rygg, mens du står praktisk talt oppreist. Vi justerer setet til høyden din, og for ekstra sikkerhet beveger heisen seg bare når det uttrekkbare sikkerhetsbeltet er festet.

Teknologi som går et skritt videre

Sadler er et resultat av en perfekt blanding mellom førsteklasses teknologi og medisinsk forskning. Forskning som gjorde det mulig for oss å identifisere et felles problem, slik at våre dyktige ingeniører kan utvikle den perfekte løsningen.

 • Sadler-kontrollene er enkle og logiske å betjene. Du kan bruke både hånden og håndleddet til å kjøre i ønsket retning.
 • Vårt ergonomiske sikkerhetsbelte er enkelt å bruke. Du kan feste og løsne det med bare én hånd, og du trenger ikke å strekke deg bak for å finne beltet fordi det er montert på armlenet.
 • For ekstra sikkerhet vil sadler ikke bevege seg før det brukervennlige sikkerhetsbeltet er festet (med mindre du henter heisen med fjernkontrollen.)
 • I motsetning til andre trappeheiser parkerer Sadler på flatt gulv. Den elektriske svingfunksjonen er derfor ikke nødvendig.
 • Du vil aldri bli sittende fast. Hvis stolen din er i en annen etasje, kan du hente den med en fjernkontroll.
 • Selv i tilfelle strømbrudd fortsetter Sadler å operere. Sadler er også utstyrt med batterier. Da andre enheter kanskje svikter deg, vil trappeheisen fortsette å fungere.

Se alle våre trappeheis modeller for forskjellige trapper

Se alle forskjellige Stannah trappeheis modeller som vi kan tilby deg. Finn ut hvilken modell som passer best til dine behov.

Gratis brosjyre

Gratis brosjyre

Fordeler med din Sadler trappeheis

Stannah er forpliktet til å gi deg de beste løsningene. Vi driver kontinuerlig medisinsk forskning i samarbeid med fysioterapeuter og ortopediske leger. Som et resultat er vi stolte av å presentere denne unike designen. Sadler er et perfekt eksempel på hvordan forskning bidrar til å gjøre livene til tusenvis av mennesker enklere hver dag.

OPPREIST TRAPPEHEIS

Med Sadler trenger du ikke å sitte helt ned. Trykket frigjøres fra hofter, knær og rygg, uten å måtte senke deg ned i stolen. Lett inn, lett ut.

HJELP MED SITTENDE

Sadler gir støtte til ombordstigning. Det vipper litt når du setter deg ned, og gir ekstra støtte på denne måten. I tillegg vil du bli assistert i å stå oppreist siden Sadler vipper litt oppover.

ANTI-SKLI OVERFLATE

Sadler er designet for å støtte deg i oppreist stilling. For å gi deg en tryggere følelse, har anti-skli overflate blitt lagt til setet for ekstra grep, slik at du ikke kan skli av setet under turen.

JUSTERBAR SETEHØYDE

Under installasjonen vil våre teknikere justere setet på Sadler til din høyde. På denne måten har du alltid riktig innstilling til å bruke trappeheisen med minimal innsats og full frihet.

LETT Å BRETTE

Du trenger ikke å bøye deg. Ved å brette Sadlers armer, brettes fotstøtten automatisk opp. Dette betyr at det kan brettes pent sammen med en enkel operasjon.

SMALE TRAPPER

Sadler er ideell for de smaleste trappene. Siden du ikke sitter, vil ikke knærne støte på noe. Hvis du bare kan stå i trappen pga. bredde, er sjansen stor for at vi kan installere en Sadler trappeheis.

scroll left button

Dra for mer

scroll right button