+47 957 61 000

Ring

Koronavirus Stannah: Stannah Norge følger til enhver tid de anbefalinger som er gjeldende både lokalt og nasjonalt. Våre kunder og ansattes helse vil alltid komme i første rekke.

Vårt utvalg av produkter


Andre modeller
>

Stannah Starla
Starla trappeheis: Raffinert eleganse

Den perfekte kombinasjonen av komfort, sikkerhet og stil

Starla er vår mest tilpasningsdyktige trappeheis. Det er også det perfekte eksempelet på hvordan det er mulig å tilpasse en trappeheis til din smak. Starla er tilgjengelig i ulike møbeltrekk, i tillegg tilbyr den også valget mellom en lys eller mørk trefinish.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre for mer informason.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre

Be om en gratis tilbud

  • Vi hjelper deg via telefon eller digitalt under COVID-19-tiltakene

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Hva får du med en Starla?

Uansett smak, med en Starla vil du definitivt finne det du leter etter. Det gir deg ikke bare din frihet tilbake, men gir deg komfort og sikkerhet i ditt eget hjem. Stolen er også tilpasningsdyktig til interiøret ditt.

Elegant design

Starla er preget av sin raffinerte eleganse. Vi er ikke bare produsenter, men også designere. Vi ønsket å designe en stol som ville se bra ut og passe sømløst med resten av møblene dine. Starla er resultatet. Det er et design som du kan tilpasse helt til det passer din smak og behov. Enten du går for en lys eller mørk tre finish, et praktisk, lett å rengjøre vinyl deksel eller et mykt stoff, så kan du justere Starla til dine ønsker.

Overlegen teknikk

Starlas allsidighet og komfort er bare noen av grunnene til at denne stolen har hjulpet tusenvis av mennesker rundt om i verden med å gjenvinne sin uavhengighet. Resten er takket være det harde arbeidet til våre dyktige ingeniører som har brukt år på å forske på produktet du ser i dag. Stannah ingeniører forsikre deg om følgende:

  • Din Starla vil aldri svikte deg, selv under strømbrudd.
  • Din Starla glir jevnt, stille og ved å trykke på en knapp opp og ned trappen.
  • Fotstøtten, armlenene og setet på trappeheisen foldes lett ned. Når utfoldet du er klar til å gå.
  • Armlenekontrollene er enkle å bruke. Bruk hånden eller håndleddet til å bevege seg til ønsket retning, og du kan forlate trygt.
  • Valgfrie funksjoner, for eksempel knappen for å automatisk brette fotstøtten, betyr at, i motsetning til andre enheter, er bøying og / eller løfting ikke nødvendig i det hele tatt.
  • Du har til og med muligheten til å justere Starla slik at den roterer automatisk øverst eller nederst i trappen, slik at du kan bruke trappeheisen i full sikkerhet.

Se alle våre trappeheis modeller for ulike typer trapper.

Oppdag hvilke Stannah trappeheis-modeller vi kan tilby deg og se hvilken modell som passer best til dine behov.

Gratis brosjyre

Gratis brosjyre

Design trappeheisen din

Velg farge og detaljer for din perfekte trappeheis og gi oss beskjed om hvor lang trappen din er.

starla

Design trappeheisen din

Tre:

chair with light wood finish chair with dark wood finish chair without wood finish

Farge:

chair with esmerald green fabric chair with yellow fabric chair with brown fabric chair with grey stone fabric chair with red fabric

Type trapper:

Buet

Rett

Vi vBe om en gratis tilbud

Vi vil kontakte deg så snart vi mottar denne informasjonen fra deg.

  • Vi hjelper deg via telefon eller digitalt under COVID-19-tiltakene

Den ultimate trappeheis

Vår 40 års erfaring i trappeheis industrien har lært oss en ting eller to om hva en trappeheis kan tilby. Sjekk ut funksjonene vi har lagt til i Starla for å gjøre det til en trappeheis du kan stole på.

FJERNKONTROLLER

Starla leveres med 2 separate fjernkontroller. Hvis trappeheisen din er i en annen etasje, kan du hente heisen til deg ved hjelp av fjernkontrollen. Knappen lyser opp om kvelden, slik at du alltid kan se de.

BRUKERVENNLIG SIKKERHETSBELTE

Vårt ergonomiske sikkerhetsbelte kan festes med én hånd. Beltet kan monteres på enten venstre eller høyre armlene. Dette betyr at sikkerhetsbeltet også kan brukes enkelt av personer med leddsmerter.

EKSTRA TRYGT SETE FOR DIN KOMFORT

Starla vipper litt bakover for å sikre at det er nesten umulig å falle ut. På denne måten føler du deg tryggere når du bruker trappeheisen. Sikkerhets sensorer som er plassert under setet, sørger for at trappeheisen bare begynner å bevege seg når du er trygg.

DEN MEST ELEGANTE OG FLEKSIBLE TRAPPEHEISEN

Du kan tilpasse Starla trappeheisen din ved hjelp av forskjellige møbeltrekk alternativer - velg farge, tekstur eller tre finish.

FOR BÅDE RETTE OG SKINNER MED SVING

Vi har sett mange forskjellige trapper de siste 150 årene, og derfor har vi skapt den svært allsidige Starla. Den kan monteres på en hvilken som helst trapp - rett, med en eller flere svinger, spiral, lang eller kort.

TRAPPEHEIS SIKKERHETS SENSORER

Starla leveres med 10 sikkerhetssensorer, som er plassert rundt stolen for å oppdage hindringer som kan blokkere veien. Stolen stopper umiddelbart, men forsiktig.

scroll left button

Dra for mer

scroll right button