+47 957 61 000

Ring

Koronavirus Stannah: Stannah Norge følger til enhver tid de anbefalinger som er gjeldende både lokalt og nasjonalt. Våre kunder og ansattes helse vil alltid komme i første rekke.

Vårt utvalg av produkter


Stannah Kalea Mille
Løfteplattformer

KALEA MILLE drives med en velprøvd skrue teknologi, som har vært brukt med stor suksess gjennom mange år i våre plattformheiser. Kalea A4 Mille er en fleksibel og robust heis med en merkelast på 1000 kg.

Miljøfyrtårnsertifisert
24t svar garanti
Landsdekkende

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre for mer informason.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre

Be om en gratis tilbud

  • Vi hjelper deg via telefon eller digitalt under COVID-19-tiltakene

Den store plattformen og lasteevnen gjør dette til en ideell heis for løft av tunge varer til ulike etasjer i en bygning. Takket være sin kapasitet og størrelse egner Kalea A4 Mille seg for kommersielle bygninger, idrettsarenaer, fabrikker, lagerlokaler og restauranter, samt pleiehjem og helse- og omsorgs mottak. Kalea A4 Mille leveres komplett med sjakt. Kun 130 mm sjakt grop trengs. Installasjonen er enkelt og smidig, og krever ikke omfattende ombyggingsarbeider. Som med alle heiser av denne typen krever manøvrerings-knappene påholden knapp under hele reisen. På respektive etasjeplan derimot sitter automatiske knapper for å kalle til seg heisen. Heisdøren har en bredde på opp til 1300 mm, noe som forenkler transport av f.eks. sykehussenger og annen plasskrevende last. Kalea A4 Mille kan utstyres med automatiske døråpnere og en rekke annet tilbehør. Den kraftige heissjakten kan leveres pulverlakkert i ulike RAL kulører, eller med vegger av sikkerhetsglass. Ved behov kan heisen leveres med brannsikre dører.

Enkel og rask installasjon
Ekstra bred døråpning, opp til 1300 mm
Plattformsdybde opp til 2480 mm
Batteri nødsenkning som standard
Myk start start/stopp som standard
Kun 130 mm pit