Vårt utvalg av produkter


Andre modeller
>

Trappeheis for svinger og repos.
Tilpasset formen på trappen din

Få tilbake hele hjemmet og bevegelsesfriheten, uavhengig av om trappen har svinger eller repos

Enten trappen har en sving, repos eller skal går opp flere etasjer kan vi installere en trappeheis som vil gi deg din uavhengighet tilbake.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre for mer informason.

Gratis brosjyre

Last ned brosjyre

Be om et gratis tilbud

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden

Ontvang uw gratis prijsopgave.

Invester i ditt velvære og trygghet hjemme.

Når du kjøper en trappeheis for trapper med svinger og repos, tenker du på ditt velvære og muligheten til å kunne bo hjemme lenger. Du planlegger da for en sunn, aktiv fremtid med ro i sinnet for deg og dine kjære. Trappeheisen din er bygget for å vare i flere år hvor du vet at du kan bo trygt hjemme.

Er min trapp med svinger og repos egnet for en trappeheis?

Hvis trappen din har flere svinger eller repos så finner vi den beste løsningen til nettopp din trapp.

 • Monteres i alle typer trapper
 • Skreddersydd rundt eventuelle hindringer i trappen
 • Løsninger for flere etasjer og flere av med påstigninger
 • Vi skreddersyr trappeheis som passer ditt hjem.

Be om et uforpliktende tilbud. En av våre trappeheis spesialister vil ta kontakt med deg og diskutere alle dine spørsmål og alternativer med deg. Du kan også laste ned en gratis brosjyre.

Skreddersydd for deg

Stannah’s skinner for trapper er etter skreddersøm. De er designet for å passe nøyaktig i trappen. Ingeniørene tar hensyn til dine ønsker og valg når de produserer og designer trappeheisen din.

Hvis du vil vite hva trappeheisen din kan bety for deg og dine kjære, er det best å be om et uforpliktende tilbud. Under et eventuelt hjemmebesøk vil vår rådgiver diskutere alle alternativer med deg, samt kostnadene ved en trappeheis for en trapp med svinger, som er tilgjengelig for alle budsjetter. Trappeheisen er skreddersydd for trappen din, slik at du kan angi hva du vil eller ikke vil ha.

En trappeheis for en spiraltrapp eller med sving og repos

Stannah er det rette stedet for alle typer trappeheiser. Se vårt brede utvalg av trappeheiser i en brosjyre  eller be om et tilbud. En av våre erfarne rådgivere vil kontakte deg og diskutere alle trappeheis alternativer med deg og til å svare på alle dine spørsmål.

Se alle våre trappeheismodeller for trapper med svinger og repos.

Oppdag hvilke Stannah modeller trappeheis vi kan tilby trappen din, og hvilken modell som passer best til dine behov.

Gratis brosjyre

Gratis brosjyre

Fordelene med vår tynne skinne for en trapp med svinger:Stannah har utviklet en tynn dobbel skinne for trapper med svinger og repos. Sjekk ut de viktigste fordelene nedenfor:

 • Skinnen har en diameter på bare 4,5 cm. Som et resultat tar skinnen opp en svært begrenset plass, slik at bredden på trappen er bevart så mye som mulig for andre brukere av trappen. Derfor er en trappeheis for en smal trapp med svinger også et alternativ.
 • Takket være dobbel skinne, går trappeheisen jevnt og trygt, og du vil ikke bli plaget av hopp eller slag.
 • Den tynne dobbelt skinnen kan svinges rundt alle kurver. En indre bøy helt ned til en radius på 20 cm er mulig. Dette er ideelt hvis for eksempel heisen må gå ned eller over et hjørne, slik at stolen har en fin parkeringsposisjon og trappene forblir lettere å gå i. Derfor det ofte også mulig å installere en Stannah trappeheis i en spiraltrapp eller i en svingtrapp.
 • I tillegg til grunnfargen (varm perlegrå), er skinnen eventuelt tilgjengelig i 5 ekstra farger. Foretrekker du en av disse fargene? Gi oss beskjed, og vi vil sørge for at trappeheisen vil matche fargevalget i hjemmet ditt.
 • Ekstremt stillegående drift. Den stillegående kjøringen er et resultat av kontinuerlig innovasjon, produktforskning og forbedring, der innspillene fra våre 100 000 brukere over hele verden spiller en viktig rolle.
 • Den “myke” start og stopp funksjonen øker komforten og sikrer at heisen ikke starter eller stopper brått.
 • Stannah garanterer en pålitelig drift av heisen
 • Leveres med en maksimal brukervekt på 135 kg.
 • Takket være konstruksjonen kan fotbrettet støtte hele vekten når du går av og på.

Uansett hvor du er, er vi bare en telefonsamtale unna

Uansett hvor du bor i Norge, kan Stannah levere. Når trappene dine er målt opp, og du har bestilt, vil dimensjonene bli sendt direkte til vår fabrikk hvor produksjonen av trappen din vil begynne så snart som mulig. Alle våre trappeheiser er produsert i EU og overholder de strengeste helse- og sikkerhetsforskriftene.

De viktigste funksjonene

Vi har vært en trappeheisprodusent i mer enn 40 år og en heisprodusent i mer enn 150 år. Vi har hatt tid til å skjerpe og utvikle trappeheisene våre for å gjøre dem så trygge og komfortable som mulig. Det er de små tingene som gjør forskjellen.

SIKKERHET

VI GJØR DIN SIKKERHET TIL VÅR HØYESTE PRIORITET

Hver trappeheis med svinger som vi lager er utstyrt med et brukervennlig sikkerhetsbelte og sikkerhetssensorer. Du kan enkelt feste sikkerhetsbeltet, og du vet at hvis noe kommer i veien, vil heisen din stoppe.

INSTALLASJON

INSTALLERE EN TRAPPEHEIS

Før skinnene sendes til deg, er de laget og testet. Skinnene kobles sømløst av våre teknikere som kommer hjem til deg, noe som gjør det raskt og effektivt å installere en trappeheis.

FLEKSIBEL

EN BEHAGELIG TUR

Trappeheisens elektriske motor vil heve og senke den rolig, slik at trappeheisen stopper, starter og akselererer på en jevn og mild måte uten innvirkning.

KOMFORT

DESIGNET FOR KOMFORT

Alle setene våre er polstret. Setet og baksiden av stolen er mykt, slik at du kan nyte hver tur. Vi tenker på de små tingene som gjør en stor forskjell.

TILPASSES

MANGE ALTERNATIVER

Skinnen sørger for at trappeheisen passer til trappen din. Forskjellige møbeltrekk alternativer og forskjellige farger er tilgjengelig som tilvalg på stolen. Be om en brosjyre for å vise alle alternativene.

PLASS

TAR OPP MINDRE PLASS

Dimensjonene på trappene dine er tatt nøye hensyn til på en slik måte at skinnen passer nøyaktig med hver svin. Den foldes enkelt sammen når den ikke er i bruk og dermed er trappen tilgjengelig til bruk for alle.

scroll left button

Dra for mer

scroll right button