Hvilken er den beste trappeheisen for meg?

Enhver person og ethvert hjem er unike. Også din trappeheis.

Stannah trappeheiser er laget for å passe deg og dine trapper. Vi har laget trappeheiser i mer enn 40 år. Denne kunnskapen og erfaringen betyr at vi vet hvordan vi kan hjelpe deg, slik at du føler deg trygg og komfortabel i ditt eget hjem.

Med riktig trappeheis trenger du ikke lenger å bekymre deg for å bruke trappene dine. Det vil fjerne hindringer og gi deg tilbake din uavhengighet som du trodde du hadde mistet.

Oppdag hva vi har å tilby som passer dine behov. Dette er enklere enn det høres ut. En av våre konsulenter er tilgjengelig for å hjelpe deg med å finne ut alle detaljer.

I mellomtiden, her er noen faktorer du kan tenke på for å få en idé om hva som er best for deg.

Bestem deg for hva du trenger

Hvorfor har trappene blitt et problem?

Er det helsen som utfordrer eller kanskje frykten for å falle?

Svaret på dette spørsmålet vil hjelpe vår spesialist råde deg til hvilken trappeheis som er best for deg. Hvis det er knærne som påvirker mobiliteten din, kan Sadler tilbakelente stå-sete være et godt alternativ for deg. Sadler støtter vekten din slik at knærne ikke er anstrengt, men du vil ikke bli sittende helt. Dette gjør det mye enklere å komme av og på.

Hvis du leter etter den ekstra biten av plass, kan Siena være løsningen for deg. Siena kan også være et godt alternativ hvis du vil ha mer sikkerhet mens du bruker trappeheisen. De lengre armlenene gir deg ekstra støtte ved av og påstigning.

Tenk også på hva som får deg til å føle deg trygg. Et større fotbrett for ekstra støtte kanskje?

En avtale for et hjemmebesøk er enkelt, kontakt oss direkte. Vår rådgiver vil være i kontakt med deg raskt. Ved å se på din situasjon og registrere dine ønsker, forstår vår rådgiver nøyaktig hva du trenger.

Bestem hva som passer til trappen din

Hver trapp er forskjellig. Som du kan forestille deg, er trappen din en svært viktig faktor i å velge riktig trappeheis. For å bestemme du trenger, bør du vurdere disse spørsmålene:

  • Er det et repos halvveis?
  • Hvor mange trinn har trappen din?
  • Er trappen rett eller har den èn eller flere svinger?
  • Er det noen mulige hindringer på trappen?
  • Er det flere trapper?
  • Hvor kan trappeheisen parkeres når den ikke er i bruk?
  • På hvilken side av trappen skal trappeheisen plasseres?

Våre rådgivere hjelper deg gjerne med å svare på alle disse spørsmålene. Våre montører kommer måler trappen din slik at vi finner det beste alternativet for deg.

Under vårt hjemmebesøk vil vår rådgiver fortelle deg hva vi mener passer deg best. På denne måten kan du ta en informert beslutning om hva som er best for dine behov.

Se alle trappeheisene vår

stannah

Trenger du en innendørs eller utendørs trappeheis?

Går trappen opp en etasje?

Trenger du regelmessig tilgang til loftet ditt?

Vil du også benytte kjelleren din?

Bor du i et hus med flere trapper?

Hvor skal skinne gå?

Vil du ha dette langs veggen?

Eller vil du ha disse langs rekkverket?

Hvor kan trappeheisen være når den ikke er i bruk?

Hvor mye plass er det øverst og nederst i trappen?

Kan rekkverk fjernes?

Hvis du har en smal trapp, er det bra om trappeheisen blir parkert vekk fra trappeløpet.

Er det en døråpning i veien?

Det er ikke noe problem. Vår hengslede skinne brettes bort når trappeheisen ikke er i bruk. Dette betyr at hvis du har en dør eller annen hindring nederst i trappen, kan du installere en trappeheis uten at den kommer i veien . Skinnen brettes inn og ut automatisk.

Alternativer som vår hengslede skinne gjør våre trappeheiser svært fleksible og enda mer tilpasningsdyktige for alle hjem og trapper.

Hvordan lages en trappeheis for dine behov?

Fra skinne til type stol, alle deler av en trappeheis tilpasses dine behov. Når du har en rett trapp, blir en rett skinne kuttet til rett lengde for å passe trappen din. Hvis trappene dine har kurver, vil skinnen være skreddersydd.

Deretter kan du velge mellom stoler som passer på skinnen. Vil du ha lengre armer på stolen eller bredere sete så er det løsninger vi har. Du kan også velge farge og stil på stolen til å passe inn i ditt hjem.

Våre konsulenter er opplært til å overføre dine behov og ønsker til den trappeheisen som passer best for deg og for ditt hjem. Tenk på hva du ønsker å ha, men sørg for å ta hensyn til råd fra våre konsulenter. De kan hjelpe deg med å få tilgang til hjemmet ditt og da med fullt fokus på sikkerhet og komfort.

Be om et uforpliktende tilbud